Τρεις εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» θετικοί στον κορονοϊό

Ακόμη τρεις εργαζόμενοι νοσοκομείου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. 

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για έναν γιατρό, μία νοσηλεύτρια και έναν διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου «Αγία Όλγα». Λόγω των τριών αυτών κρουσμάτων σε καραντίνα πρόκειται να τεθούν πάνω δέκα εργαζόμενοι του ίδιου νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης: Σε καραντίνα ακόμη 20 εργαζόμενοι στον Ερυθρό Σταυρό - Θετικός στον κορονοϊό ένας γιατρός

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία των γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) συνολικά μέχρι στιγμής νοσούν από τον κορονοϊό 48 εργαζόμενοι σε νοσοκομεία, ενώ σε περίπου 300 ανέρχεται ο αριθμός των γιατρών και νοσηλευτών που έχει τεθεί σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πηγές της ΠΟΕΔΗΝ μάλιστα λόγω κρουσμάτων έκλεισε και το τμήμα της διοίκησης του νοσοκομείου «Γεννηματάς» στην Αθήνα. Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στα νοσοκομεία, ζητάει επιτακτικά να ληφθούν μέτρα προστασίας του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, αφού η κατάσταση φαίνεται να βγαίνει εκτός ορίων.

Διαβάστε επίσηςΘετικοί στον κορονοϊό γιατροί του Ιπποκρατείου και του Λαϊκού νοσοκομείου - Σε καραντίνα άλλοι 21

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.