Τρεις πυρκαγιές μαίνονται στην Ηλεία

Τρεις πυρκαγιές μαίνονται στην Ηλεία

Νέα φωτιά, η τρίτη σήμερα, εκδηλώθηκε απόψε στην Ηλεία και συγκεκριμένα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καλυβάκια, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 11 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ μέχρι την δύση του ηλίου θα πραγματοποιούν ρίψεις νερού ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο.

Η δεύτερη φωτιά ξέσπασε στις 4 το απόγευμα στην Ηλεία, κοντά στο χωριό Πανόπουλο. Η φωτιά καίει δασική έκταση.

Επί τόπου επιχειρούν 57 πυροσβέστες με 21 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Η τρίτη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι στην Ωλένη. Στο σημείο επιχειρούν πλέον 57 πυροσβέστες, με 21 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα και από αέρος δύο καναντέρ και ισάριθμα ελικόπτερα. Σε λίγο τα εναέρια μέσα πρόκειται να ενισχυθούν με δύο ακόμη αεροσκάφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή, ενώ δεν απειλείται, τουλάχιστον αυτή την ώρα, κατοικημένη περιοχή. Σημειώνεται, ότι το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter