Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού

Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού

Τρία άτομα έχουν συλληφθεί σύμφωνα με την Αστυνομία για συμμετοχή στην αιματηρή συμπλοκή που στοίχισε τη ζωή σε έναν 28χρονο Βούλγαρο το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής της πόλης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, για συμμετοχή στη συμπλοκή έχουν συλληφθεί δύο άνδρες, 24 και 26 ετών, ενώ το τρίτο άτομο είναι μια 26χρονη γυναίκα, η οποία δεν σχετίζεται με τη συμπλοκή, αλλά φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 28χρονο που προσπαθούσε να ξεφύγει από τους διώκτες του.

Η έρευνα της Αστυνομίας για το τραγικό συμβάν συνεχίζεται καθώς δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα αίτια του θανάτου του, μιας και από την ιατροδικαστική έκθεση, που αναμένεται, θα εξακριβωθεί αν αυτός προήλθε από τα χτυπήματα των δραστών ή από το ότι παρασύρθηκε από τον αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος αλλοδαπός, μαζί με δύο ακόμη συμπατριώτες του, ήταν οπαδοί της βουλγαρικής Μπότεφ, ομάδας που θεωρείται «αδελφοποιημένη» με τον Αρη. Το θύμα είχε έλθει το Σάββατο (4/1) μαζί με άλλα δέκα άτομα από το Πλόβντιβ να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον αγώνα του Αρη με τον ΠΑΟΚ και όλοι είχαν φιλοξενηθεί από τον Σύνδεσμο οπαδών των «κιτρίνων» τον Super 3.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όλοι τους έμειναν στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή. Το απόγευμα πήγαν για καφέ σε μια καφετέρια όπου κάποιοι από αυτούς φορούσαν διακριτικά του Αρη. Εγιναν αντιληπτοί από καμιά 20αρια οπαδούς του ΠΑΟΚ που τους επιτέθηκαν. Στις συμπλοκή κάποιοι κατάφεραν να γλιτώσουν, δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι ενώ ο 28χρονος στην προσπάθεια του να ξεφύγει χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματα του. Με εξαίρεση τον Αρη που εξέδωσε ανακοίνωση, από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους με τον ελληνικό ποδόσφαιρο σιγή ιχθύος. Ακόμη ασχολούνται με τα πέναλτι και τα οφσάιντ και ποιος ευνοείται ή αδικείται περισσότερο από την διαιτησία…

«Ηγετικό στέλεχος των οργανωμένων οπαδών της Μπότεφ»

Ως ηγετικό στέλεχος του οπαδικού κινήματος χαρακτηρίζει η βουλγάρικη ιστοσελίδα www.plovdivderby.com τον 28χρονο Βούλγαρο που έχασε χθες (5/1) τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, πρόκειται για τον Τόσκο Μπ. Οπαδό της Μπότεβ Πλόβντιβ και είναι ηγετικό στέλεχος των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του. Το συγκεκριμένο σάιτ στο ρεπορτάζ του από το τραγικό συμβάν αναφέρει ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει κάνει 15 συλλήψεις.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία ανάρτησε στο Facebook, ο σύνδεσμος Super 3, των οργανωμένων οπαδών του Aρη με λεζάντα στα βουλγάρικα «добро пътуване» (καλό ταξίδι) και R.I.P.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter