Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Πατήσια

Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Πατήσια

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για την επίθεση στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Πατήσια την Τετάρτη το βράδυ. Αρχικά έγιναν οκτώ προσαγωγές για το περιστατικό και ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τριών οπαδών στην επίθεση, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Βραδινές ώρες χθες (22-9-2021), ομάδα 30-40 ατόμων που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες, μετέβησαν σε γραφεία συνδέσμου φιλάθλων που στεγάζονται σε πολυκατοικία στην περιοχή των Πατησίων και με χρήση αλυσίδων, σιδερογροθιών, μαχαιριών, κλομπ και φωτοβολίδων επιτέθηκαν σε ομάδα ατόμων που βρίσκονταν εξωτερικά του συνδέσμου.

Από την ανωτέρω επίθεση προκλήθηκαν φθορές στην πόρτα εισόδου και στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, καθώς και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Οι δράστες μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν στις μοτοσυκλέτες τους και διέφυγαν.

Στο σημείο της επίθεσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, (9) ξύλινα καδρόνια, ενεργοποιημένη φωτοβολίδα και χειρουργική μάσκα.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, των αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν στο σημείο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 8 άτομα. Από την ενδελεχή έρευνα και την αξιοποίηση όλου του προανακριτικού υλικού, από την ανωτέρω Υπηρεσία, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή στην επίθεση στα γραφεία του συνδέσμου, τριών εκ των προσαχθέντων, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 21, 25 και 31 ετών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των άλλων δραστών συνεχίζεται».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter