Τρεις του Σεπτέμβρη να… γερνάς!

Τρεις του Σεπτέμβρη να… γερνάς!

Με μία ακόμη ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η Φώφη Γεννηματά γιόρτασε τα 44ά γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας να πείσει ότι το ιστορικό κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου παραμένει πιστό στις ιδρυτικές του αξίες.

Με επιχειρηματολογία… Βενιζέλου – εξ ου και ο θερμός εναγκαλισμός Φώφης-Ευάγγελου μετά από πολύ καιρό – που περιλαμβάνει ως βασικό στόχο της σημερινής παράταξης τη λεγόμενη «στρατηγική ήττα» του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. το οποίο μεταφράζεται στο «να πάνε από εκεί που ήρθαν», όπως… κομψά είπε η κυρία Γεννηματά), η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στη ΝΔ.

Η οποία, λέει, παραμένει ο στρατηγικός και ιστορικός αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Κινήματος Αλλαγής και… πάει λέγοντας! Παρά το γεγονός ότι οι πρόσφατες συνεντεύξεις της Φώφης Γεννηματά μόνο αυτό δεν δείχνουν, είπε δυο λόγια – γνωστά και τετριμμένα – και για τον «ιστορικό αντίπαλο», τη Δεξιά…

Όσο για το με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει το Κίνημα Αλλαγής μετά τις εκλογές, αρκέστηκε στο ασαφές «ο λαός θα αποφασίσει»!

Πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter