Τρεις «ζαριές» για τρία εισιτήρια στη Euroleague

Τρεις «ζαριές» για τρία εισιτήρια στη Euroleague

Τρεις ομάδες θα πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στο φάιναλ-φορ της Euroleague το βράδυ της Τρίτης.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη έπιασε πρώτη …στασίδι στην Κολωνία και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον ημιτελικό από τον 5ο αγώνα ανάμεσα στην Εφές και τη Ρεάλ, με την οποία ανοίγει η αυλαία των κρίσιμων αναμετρήσεων στην Κωνσταντινούπολη (20.00).

Οι Τούρκοι προηγήθηκαν με 2-0, αλλά ισοφαρίστηκαν από τη «βασίλισσα», η οποία θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα επιστρέψει θριαμβευτικά με τρεις απανωτές νίκες στην ιστορία των πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Η Αρμάνι ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο Μόναχο και απειλείται με παρόμοιο στραπάτσο απέναντι στη Μπάγερν του Αντρέα Τρινκιέρι. Ο πέμπτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Μιλάνο στις 21.45.

Λίγο αργότερα (22.00) θα γίνει το τελευταίο τζάμπολ στη Βαρκελώνη, όπου η Μπάρτσα των Νικ Καλάθη, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υποδέχεται τη θαρραλέα Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα «διπλό» καθ’ οδόν προς το τωρινό 2-2.

Είναι η πρώτη φορά που τρεις σειρές πλέι-οφ θα κριθούν σε 5ο ματς την ίδια χρονιά, στην ιστορία της Euroleague. Το φάιναλ-φορ θα διεξαχθεί στις 28-30 Μαΐου στην Κολωνία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter