Τρελάθηκε ο καιρός: Από βροχές και καταιγίδες στους… 20 βαθμούς Κελσίου

Τρελάθηκε ο καιρός: Από βροχές και καταιγίδες στους… 20 βαθμούς Κελσίου

Μία κρύο, μία ζέστη, μία ήλιος, μία βροχές και πλημμύρες. Αυτό θα είναι σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έκανε στο facebook έγραψε πως μετά από ένα 48ωρο έντονων βροχοπτώσεων, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει εντελώς και ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο ο ίδιος συνέστησε μεγάλη προσοχή και επαγρύπνηση ώστε να ληφθούν στοιχειώδη μέτρα προστασίας, αφού πριν τις λιακάδες αναμένονται ισχυρές βροχές.

Τι έγραψε ο μετεωρολόγος στο facebook:

«Κατά τόπους στους 19-20 βαθμούς ο υδράργυρος την ερχόμενη Κυριακή! Προσοχή όμως στις νέες βροχοπτώσεις που αναμένονται και το επόμενο 48ωρο καθώς σε συνδυασμό με το ήδη «κορεσμένο» έδαφος δημιουργούν εύλογες πλέον ανησυχίες για το πώς η γη θα μπορέσει να «αντέξει» κι άλλες ποσότητες νερού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον κίνδυνο εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων. Ειδικά στις περιοχές όπου έπεσε πολύ νερό τα προηγούμενα 24ωρα χρειάζεται κατά την ταπεινή γνώμη κάποια επαγρύπνηση και στοιχειώδη μέτρα προστασίας!».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter