Τρελό τρολάρισμα Αντώναρου σε Κυριάκο-Βορίδη για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου

Αφού ενημερώνει ότι παραγγέλνει φάτνη μέσω ίντερνετ μη τυχόν και ...απαγορευτούν εδώ, ο κ. Αντώναρος τρολάρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θέλει να δει τους ιερείς που αντιδρούν στη Συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου και τον καλεί να ενημερωθεί πρώτα από τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο και όχι από τον κ. Βορίδη.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου:

Κάπου διάβασα -- και φαντάζομαι ότι θα είναι σωστή η πληροφορία ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόκειται να συναντηθεί με το συνδικαλιστικό όργανο των ιερέων.

Φαντάζομαι ότι προηγουμένως θα επιδιώξει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο για να ενημερωθεί έγκυρα και θεσμικά. Εκτός αν προτιμήσει ενημέρωση από τον κοινοβ. εκπρόσωπο του που ανησυχεί σφόδρα για τον δημόσιο εορτασμό των Χριστουγέννων.

ΥΓ. Πάντως εγώ προνοητικά παράγγειλα ήδη μια φάτνη μέσω Amazon στο εξωτερικό γιατί μήπως...απαγορευθούν οι πωλήσεις εδω...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.