«Τρένο» στο πρωτάθλημα ο Βόλος, νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

«Τρένο» στο πρωτάθλημα ο Βόλος, νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι
SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Με σπασμένα τα φρένα πάει στο πρωτάθλημα ο Βόλος.

Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου επικράτησαν 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της ΣΛ1. Τα γκολ πέτυχαν οι Ντέλιτιτς (40’) και Φερνάντες Πάολο (54’), ενώ οι γηπεδούχοι στο 63’ είχαν δοκάρι με τον Κλωναρίδη.

«Αυτοί οι παίκτες εντυπωσιάζουν και αποπνέουν υγεία, είναι χαρά για μας να ζούμε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου μαζί τους. Σήμερα ήταν ένα παράδειγμα της συνοχής τους, κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό, ευτυχήσαμε να πετύχουμε γκολ σε καθοριστικά σημεία του αγώνα και αυτό μας βοήθησε στη διαχείριση του αγώνα έναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Είχαμε τις λεπτομέρειες και είμαστε εδώ να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία», δήλωσε ο προπονητής του Βόλου.

O Φωτιάς (Πέλλας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους

Μαυρομμάτη, Εντερ, Σιέλη, Μπαριέντο.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ, Κουέν (68’ Τζαβίδας), Ροτάριου (46’ Ρομπάιγ), Μουνίθ (26’ Φριντζόνσον), Κλωναρίδης, Κιάρτανσον.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς (73’ Πίρινεν), Μεθκίδα (62’ Νοκέρτ), Πάολο Φέρναντες, Οζέγκοβιτς (87’Κούτσιας) .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter