Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Αποδίδεται η Δελφών, ακολουθεί η Μοναστηρίου

«Τρέχει» το μετρό Θεσσαλονίκης και αποδεσμεύει δρόμους που είχαν μετατραπεί σε εργοτάξια

Το εργοτάξιο στον σταθμό Βενιζέλου

Στην κυκλοφορία αποδίδεται από την Τετάρτη η οδός Δελφών, στη Θεσσαλονίκη, τμήμα της οποίας παρέμενε κλειστό για τα οχήματα επί έξι χρόνια λόγω των έργων του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ» η επόμενη αποδέσμευση αντίστοιχων χώρων θα πραγματοποιηθεί στην οδό Μοναστηρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Δελφών παραδίδεται στην κυκλοφορία με δύο λωρίδες, μία ανά κατεύθυνση, στην περιοχή του σταθμού «Ανάληψη» και στο τμήμα μεταξύ των οδών Μ. Μπότσαρη και Π. Συνδίκα.

Τα έργα του Μετρό Θεσσαλονίκης προχωρούν, σύμφωνα με την εταιρεία, με εντατικούς ρυθμούς, βάσει χρονοδιαγράμματος και επιτρέπουν πλέον τον περιορισμό των εργοταξιακών καταλήψεων. Η επόμενη αποδέσμευση αντίστοιχων χώρων θα πραγματοποιηθεί στην οδό Μοναστηρίου, στο τμήμα μεταξύ Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού (Ν.Σ.Σ.) και Πλατείας Δημοκρατίας. «Η πρακτική αυτή θα συνεχισθεί καθόλη τη διάρκεια του 2018» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.