Τρέξιμο: Δίνεις λίγα, παίρνεις πολλά…

Τρέξιμο: Δίνεις λίγα, παίρνεις πολλά…

Όταν θέλεις να ξεκινήσεις κάποιο άθλημα για να το κάνεις σωστά πρέπει να επενδύσεις κάποια χρήματα για εξοπλισμό ή άλλα στοιχεία.

Το τρέξιμο δεν διαφέρει έστω και αν σίγουρα δεν απαιτούνται τόσα έξοδα όπως σε άλλα αθλήματα.

Είναι δεδομένο, ωστόσο, ότι για να καταφέρεις να προπονηθείς σωστά και κυρίως χωρίς κινδύνους για την υγεία σου, οφείλεις να φροντίζεις να έχεις ορισμένες προϋποθέσεις.

Παρακάτω ακολουθούν κάποιοι τρόποι για να παραμείνει ο προϋπολογισμός σε χαμηλά επίπεδα.

Ενημέρωση και αναζήτηση για οικονομικούς αγώνες

Έπειτα από σκληρή προπόνηση έρχεται η ώρα για συμμετοχή σε αγώνα. Καλό θα είναι να ενημερώνεσαι μέσα από τα social media και τα ΜΜΕ για όσους περισσότερους αγώνες γίνεται προκειμένου να βρεις τους φθηνότερους. Η τιμή δεν κάνει τον αγώνα.

Περισσότερη προπόνηση, λιγότεροι αγώνες και έξυπνα ταξίδια

Το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις για οικονομία είναι να αυξήσεις τις προπονήσεις και να μειώσεις την συμμετοχή σε αγώνες. Οσον αφορά το δεύτερο σκέλος, σε περίπτωση που πρέπει να ταξιδέψεις για συμμετοχή σε κάποιο αγώνα πρέπει να το κάνεις με φθηνό τρόπο (π.χ. να κλείσεις νωρίς εισιτήρια ή δωμάτιο), που όμως δεν θα ταλαιπωρήσει τον οργανισμό σου.

Πάρε ποιοτικό εξοπλισμό σε καλή τιμή

Η εύρεση του σωστού εξοπλισμού θέλει ψάξιμο. Σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και το οικονομικό σκέλος. Ψάξε φθηνές λύσεις, αλλά μην κάνεις εκπτώσεις στην ποιότητα. Θα το βρεις μπροστά σου. Μπορείς να επιλέξεις παπούτσια, κάλτσες, ρουχισμό ότι άλλο χρειάζεσαι από παλιότερα μοντέλα, οι τιμές των οποίων έχουν πέσει.

Δοκίμασε τις αγορές μέσω Διαδικτύου

Η συγκεκριμένη συμβουλή δεν έχει να κάνει μόνο με το τρέξιμο ή τον αθλητισμό. Αν ψάχνεις μπορείς να βρεις αρκετές διαδικτυακές προσφορές που θα σε βγάλουν κερδισμένο, εξοικονομώντας χρήματα για άλλες καθημερινές δραστηριότητες. Αν για παράδειγμα ξέρεις ακριβώς τι νούμερο φοράς σε συγκεκριμένες εταιρίες, μπορείς να το ρίσκαρες. Πιο εύκολα σε ρούχα, πιο δύσκολα σε παπούτσια.

Πηγή: runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter