Τρία άτομα γρονθοκόπησαν αναίτια εργαζόμενο του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο»

Τρία άτομα γρονθοκόπησαν αναίτια εργαζόμενο του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο»

Θύμα απρόκλητης επίθεσης ἐπεσε εργαζόμενος του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο». Συγκεκριμένα ο Παντελής Νταβανέλος, τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς διέσχιζε την οδό Στουρνάρη δέχτηκε απρόκλητη και αναίτια επίθεση από τρία άγνωστα άτομα. Τα άτομα αυτά τον γρονθοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρό αιμάτωμα στο κεφάλι του, οίδημα στο μάτι και μώλωπες στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Οι εργαζόμενοι στο Κόκκινο εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον συναδελφο μας Παντελή Νταβανέλο που τα ξημερώματα του Σαββάτου καθώς διέσχιζε την οδό Στουρνάρη δέχτηκε απρόκλητη και αναίτια επίθεση από 3 άτομα. Τα άτομα αυτά τον γρονθοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρό αιμάτωμα στο κεφάλι του, οίδημα στο μάτι και μώλωπες στο πρόσωπο του.

Οι εργαζόμενοι «στο Κόκκινο» καταδικάζουμε την εγκληματική επίθεση. Στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και τονίζουμε ότι ανάλογες ενέργειες στοχοποιουν και χαρακτηρίζουν μόνο αυτούς που τις διαπράττουν και αυτούς που επιχειρούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη απ’ αυτές.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter