Τρια γήπεδα σε κίνδυνο λόγω κακού χλοοτάπητα…

Τρια γήπεδα σε κίνδυνο λόγω κακού χλοοτάπητα…

Τρία γήπεδα κινδυνεύουν να βάλουν προσωρινό λουκέτο επειδή ο αγωνιστικός χώρος τους είναι χωράφι ή σύντομα θα γίνει, ειδικά με την πρώτη βροχή που θα πέσει. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου στους δημοσιογράφους, το ΟΑΚΑ έχει πρόβλημα με το χορτάρι και για το λόγο αυτό Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν εργασίες βελτίωσης του, πιθανότατα κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου και ίσως χρειαστεί έναν αγώνα τους να τον δώσουν σε άλλη έδρα.

Με το Ολυμπιακό στάδιο πάντως, ίσως υπάρξει πρόβλημα και στην εθνική ομάδα αφού στις 15 Οκτωβρίου θα υποδεχτεί τη Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2020 και πιθανώς να χρειαστεί να αλλάξει η έδρα του αγώνα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ώρα, αντιμετωπίζει η Λάρισα όπου ο αγωνιστικός χώρος είναι κάκιστος και σε περίπτωση βροχής, θα γίνει βούρκος, οπότε το γήπεδο θα πρέπει να κλείσει για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα. Αυτό σημαίνει ότι οι Λαρισινοί ίσως χρειαστεί να ξεσπιτωθούν για μια αγωνιστική επίσης.

Τέλος σε κίνδυνο βρίσκεται (όχι άμεσο πάντως) και το γήπεδο του Αρη, το «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου θα πρέπει σύντομα να γίνουν βελτιωτικά έργα… 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter