Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά…

Τρία ολόκληρα λεπτά διάλειμμα θα έχουν οι εργαζόμενοι σε McDonald's των ΗΠΑ για να δουν την έκλειψη ηλίου

Η είδηση θυμίζει σκηνή από το δημοφιλές παιδικό «Μπομπ σφουγγαράκης», όμως είναι απολύτως αληθινή.

Οι εργαζόμενοι καταστήματος McDonald's σε πόλη των ΗΠΑ θα έχουν απόψε την ευκαιρία να απολαύσουν το εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο της ολικής έκλειψης ηλίου για… τρία λεπτά!

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση προς τους πελάτες, το κατάστημα δεν θα δέχεται παραγγελίες μεταξύ 13:17-13:20 ώστε οι εργαζόμενοι να παρακολουθήσουν την έκλειψη ηλίου.

Λογικά η διοίκηση του καταστήματος μελέτησε ενδελεχώς, κίνηση την κίνηση, τον χρόνο που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να σταματήσουν τη δουλειά, να βγουν από το κτήριο, να δουν τη εντυπωσιακό θέαμα και να επιστρέψουν στις θέσεις τους ώστε τρία λεπτά αργότερα να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εργασία τους. Έτσι δεν θα μπορεί να διαμαρτυρηθεί κανείς ότι δε του δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσει το εντυπωσιακό φαινόμενο, ενώ το κατάστημα θα ενισχύσει το… ανθρωποκεντρικό του προφίλ.

Το ερώτημα είναι αν η παρακολούθηση της έκλειψης είναι προαιρετική ή αν σε περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος επιλέξει αυτά τα τρία λεπτά να κάνει ένα τσιγάρο, που λέει ο λόγος, θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες κυρώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.