«Τρία παιχνίδια σας έχω δώσει να σωθείτε και μιλάς;» (Video)

«Τρία παιχνίδια σας έχω δώσει να σωθείτε και μιλάς;» (Video)

Ένα απίστευτο σκηνικό βγαλμένο από τα τόσα παράδοξα και αρνητικά που συμβαίνουν κάθε σαββατοκύριακο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έφερε στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα pamebala.gr και αφορά ένα φραστικό επεισόδιο που επισκίασε την χθεσινή (17/11) συνάντηση Παθιακάκη- Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής).

Το ρεπορτάζ συνοδεύει μάλιστα το σχετικό βίντεο όπου πέρα από τις αισχρολογίες που εκτοξεύονται, ακούγεται και κάποιος να λέει την απίθανη ατάκα «τρία παιχνίδια σας έχω δώσει και έχετε σωθεί και μιλάς από πάνω. Εγώ είμαι προπονητής κάνω τη δουλειά μου»!

Τώρα αν η δουλειά ενός προπονητή είναι να «δίνει» παιχνίδια, αυτό δεν το εξήγησε ο κύριος που το βροντοφώναξε με τόση… υπερηφάνεια. Σύμφωνα με το pamebala.gr «άφωνοι έμεινα όλοι όσοι είδαν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν λίγα λεπτά μετά την αποβολή τους από τους πάγκους των ομάδων τους ο Γιώργος Παθιακάκης και ο Γιάννης Μαγγίνας. Ο εκπρόσωπος του Παθιακάκη και ο προπονητής του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο πιάστηκαν στα χέρια εκτοξεύοντας ο ένας στον άλλον ακραίες εκφράσεις. Γεγονός φυσικά που πυροδότησε και τους φιλάθλους που ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου. Όπως γίνετε συνήθως οι πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να επαναφέρουν την τάξη».

https://www.youtube.com/watch?v=edWWSjySPTE

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter