Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ πέθανε και η αδελφή του, Μέλανι Παναγιώτου

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ πέθανε και η αδελφή του, Μέλανι Παναγιώτου

Η αδελφή του τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ, η Μέλανι Παναγιώτου, απεβίωσε αιφνιδίως την Τετάρτη στο Λονδίνο, σε ηλικία 55 ετών, ακριβώς τρία χρόνια μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016, στα 53 του.

Η οικογένεια Παναγιώτου επιβεβαίωσε τον αιφνίδιο θάνατο της Μέλανι σήμερα, μέσω του δικηγόρου της, Τζον Ριντ.

Η αστυνομία του Λονδίνου ενημερώθηκε γύρω στις 21.35 το βράδυ της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) για τον θάνατο μιας γυναίκας στο βορειοδυτικό Λονδίνο. Τα αίτια του θανάτου της δεν θεωρούνται ύποπτα, ανέφεραν οι αρχές στην ανακοίνωσή τους.

Σύμφωνα με την ταμπλόιντ εφημερίδα The Daily Mirror, η Μέλανι Παναγιώτου πέθανε στο σπίτι της, στη συνοικία Χάμστεντ του βόρειου Λονδίνου. Την βρήκε νεκρή η μεγαλύτερη αδελφή της, Γιώτα.

Τρία χρόνια νωρίτερα, ο αδελφός τους, ο Τζορτζ Μάικλ –Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα– είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στο Γκόρινγκ από τον σύντροφό του, τον Φάντι Φαουάζ. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο καλλιτέχνης που είχε πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δίσκους, πέθανε από φυσικά αίτια, καθώς έπασχε από καρδιομυοπάθεια, μυοκαρδίτιδα και ηπατική στεάτωση.

https://www.instagram.com/p/B6lNrshl2lt/

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter