Τριάντα χρόνια Sani Festival – Mediterranean Project: Η Ελλάδα και ο κόσμος

Τριάντα χρόνια Sani Festival – Mediterranean Project: Η Ελλάδα και ο κόσμος

Δημήτρης Μπάσης, Ρένα Μόρφη, Δώρος Δημοσθένους, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης, Καλλιόπη Πούσκα.

Μια συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για τα 30 χρόνια του φεστιβάλ.

Ένα ταξίδι στις ακτές και τις γωνιές της Μεσογείου, μία μουσική αγκαλιά των συγγενών πολιτισμών, ένας φόρος τιμής στο Sani Festival που στην 30χρονη πορεία του έχει εξυμνήσει την πολυπολιτισμικότητα μέσω της μουσικής και το γιορτάζει στο Λόφο της Σάνης στο Sani Resort.

Ένα μουσικό ανθολόγιο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού και των εκλεκτικών συγγενειών του με τα μεσογειακά αλλά και δυτικοευρωπαϊκά ακούσματα. Μία προβολή του ιστορικού καλλιτεχνικού αποτυπώματος του Sani Festival που ισορροπεί αρμονικά ανάμεσα στην εξωστρέφεια και τη στήριξη της ελληνικής καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα με ερμηνείες στα ελληνικά αλλά και σε ξένες γλώσσες, με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ακούσματα από όλη τη Μεσόγειο (Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Αραβικές χώρες, Ισραήλ), εμβληματικά κομμάτια της διεθνούς μουσικής δημιουργίας που συνυπάρχουν και συναλλάσσονται με τις ελληνικές μελωδίες και ελληνικά τραγούδια μεταφρασμένα σε άλλες γλώσσες. Μια συναυλία φρέσκια, δυναμική και συνάμα νοσταλγική. Μια μοναδική συναυλία που μυρίζει ήλιο, θάλασσα, Ελλάδα και Μεσόγειο.

Δημήτρης Μπάσης, Ρένα Μόρφη, Δώρος Δημοσθένους, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης, Καλλιόπη Πούσκα| τραγούδι

Μανώλης Ανδρουλιδάκης | μουσική διεύθυνση – ενορχήστρωση

Συμμετέχει ορχήστρα πνευστών, εγχόρδων και κρουστών

Χορηγοί Sani Festival

Eurobank, Fischer, Redex, Aegean Airlines, Alcatel-Lucent Enterprise, Beautyrest by Simmons | Architexture, British Airways, Coco Μat, Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, SBS Group, Schweppes.

Ομάδα Sani Festival

Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Γιώργος Μουστάκας

Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Γιάννης Μουστάκας

GMI Live Cultural Events Agency

Ε: [email protected] , T: 210 72 45 755

Διεύθυνση Οργάνωσης, Βίκη Παπαδημητρίου

Συντονισμός Παραγωγής, Άννα Μηλώση – Αγγέλικα Κοτσάφτη

SYMVOLI Conference & Cultural Management

Ε: [email protected] , T: 2310 433099

Δημόσιες Σχέσεις, Αμαλία Θεοδώρου – PR Manager Sani/Ikos Group

Ε: [email protected], Τ: 210 677 3035, M: 6951666172

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : Ειρήνη Λαγουρού – Ε: [email protected] , M: 6977 247725

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*η διοργάνωση ακολουθεί όλα τα ισχύοντα μέτρα των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων.

Τ: 2310-317.327 & 23740-99.400

www.sanifestival.gr

Facebook Sani Festival: @TheSaniFestival

Instagram: @sani_resort_official

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ GREEK VARIATIONS (6 & 13 Αυγούστου):

Γενική Είσοδος: 20€

Είσοδος αριθμημένης θέσης: 30€

Είσοδος VIP θέσης: 50€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SANI FESTIVAL

www.sanifestival.gr

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

ONLINE: www.viva.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Stereodisc Record Shop [Αριστοτέλους 4]

Κωνσταντινίδης Book & Style [Μητροπόλεως 92] SYMVOLI Conference & Cultural Management [Στοά Λεβή – Βενιζέλου 3, Τ: 2310 433099]

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: στα ξενοδοχεία του Sani Resort

Σχετικά με το SANI/IKOS GROUP:

Ο Όμιλος Sani/Ikos είναι ένας καινοτόμος, δυναμικά αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος. Μέσω των εμπορικών σημάτων του, Sani Resort & Ikos Resorts, o Όμιλος λειτουργεί και συνεχώς αναπτύσσει 10 μοναδικά, ιδιόκτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα (Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κως) και την Ισπανία (Μαρμπέλα/Εστεπόνα), τα οποία συγκαταλέγονται στα κορυφαία resorts πολυτελείας παγκοσμίως. Τη διοίκηση του Ομίλου Sani/Ikos ασκούν ως co-managing partners οι κκ. Σταύρος Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin, με τη στήριξη κορυφαίων επενδυτικών σχημάτων. Στόχος του Ομίλου Sani/Ikos είναι η επέκταση των Sani & Ikos Resorts και σε άλλες υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσα από τη λειτουργία των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του, ο Όμιλος παραμένει συνεπής στις δεσμεύσεις του για την υιοθέτηση βιώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών, καθώς και για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και προϊόντων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ταυτόχρονα με την επίτευξη ισχυρών αποτελεσμάτων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter