Τριανταφυλλίδης: Είναι κραυγαλέα η κάλυψη της ΝΔ στον Γεωργιάδη (Video)

Τριανταφυλλίδης: Είναι κραυγαλέα η κάλυψη της ΝΔ στον Γεωργιάδη (Video)

Στην «κραυγαλέα» κάλυψη της Νέας Δημοκρατίας στον πρώην βουλευτή της και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV  ο κ. Τριανταφυλλίδης, σχολιάζοντας τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Παπαστράτειο έκανε λόγο για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό από τη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να «θάψει» την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη.

«Ήταν ένας πολύ καλός επικοινωνιακός αντιπερισπασμός για τη Νέα Δημοκρατία για να ξεφύγει από τη μέγγενη και τη γενική κατακραυγή για τον συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη ,τον καταδικασθέντα για παιδεραστία Νίκο Γεωργιάδη. Να ξεφύγει από τη μέγγενη των τυχών αναφορών, περί σκευωρίας, του κυρίου Αυγενάκη και να πάει στο «Νόμος και Τάξη» που εκφράζει αν θέλετε και μια αμηχανία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τριανταφυλλίδης και πρόσθεσε πως, «ο επικοινωνιακός αντιπερισπασμός της ΝΔ ήταν τζούφιος. Το στίγμα της κάλυψης του καταδικασθέντος για παιδεραστία τους ακολουθεί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter