Τριανταφυλλίδης: Εκφράζω την αλληλεγγύη μου στον Βαξεβάνη και τους δημοσιογράφους του Documento

Τριανταφυλλίδης: Εκφράζω την αλληλεγγύη μου στον Βαξεβάνη και τους δημοσιογράφους του Documento

Αναφανδόν υπέρ του Κώστα Βαξεβάνη και του Documento τάσσεται ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, με τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον στημένο φορολογικό έλεγχο μετά από ανώνυμη καταγγελία «αγανακτισμένου πολίτη».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τριανταφυλλίδη:

«Η ιαχή που ακούγεται απ’ άκρου εις άκρον σε όλη τη χώρα για το καθεστώς Μητσοτάκη έχει προκαλέσει τον απόλυτο εκνευρισμό και το ξεσάλωμα αυταρχισμού με τη χρησιμοποίηση των κρατικών υπηρεσιών.

Ο φορολογικός έλεγχος στην εφημερίδα Documento και στον Κώστα Βαξεβάνη συγκροτεί ένα αποκρουστικό μείγμα απειλητικού αυταρχισμού και επιχείρησης καθυπόταξης κάθε μη ελεγχόμενης από το καθεστώς δημοσιογραφικής φωνής (που βρίσκεται εκτός λίστας Πέτσα) και κάνει τη μία και μόνη δουλειά που κάνει κάθε ελεύθερος δημοσιογράφος:

ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ.

Το καθεστώς Μητσοτάκη δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τις ελεύθερες φωνές. Επιχειρεί με κάθε τρόπο να μετατρέψει τους λειτουργούς των ΜΜΕ σε υπηρετικό προσωπικό και butler των επιθυμιών του.

Ως δημοσιογράφος της Ελεύθερης ΕΡΤ, που ανέτρεψε το «Μαύρο», εκφράζω την αλληλεγγύη μου σε όλους τους δημοσιογράφους της εφημερίδας Documento»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter