Τριάρα ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ (3-0), το τριφύλλι «βλέπει» ξανά Ευρώπη

Τριάρα ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ (3-0), το τριφύλλι «βλέπει» ξανά Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός φιλοδώρησε με τρία γκολ τον ΠΑΟΚ (3-0) στην Λεωφόρο και μπήκε για τα καλά στη κούρσα διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι πράσινοι ήταν αποτελεσματικοί στην επίθεση, αφού συνολικά είχαν τέσσερις τελικές προσπάθειες και σκόραραν τρεις φορές!

Στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα ο Δικέφαλος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βρεθούν σε θέση βολής στην περιοχή του Πασχαλάκη.

Στο 15’ ο Ζίβκοβιτς γύρισε από αριστερά την μπάλα, ο Σφιντέρσκι έβαλε την προβολή, ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 32’ ο Ελ Καντουρί άνοιξε την μπάλα στον Μουργκ, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Στο 39’ ο Βιγιαφάνες έβγαλε βαθιά μπαλιά στον Χατζηγιοβάνη, αυτός με τη μία έκανε την σέντρα και ο Μακέντα με δύσκολο πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο 20λεπτο πέρασε, χωρίς καμία σημαντική φάση. Οι πράσινοι πρόσεχαν περισσότερο τα μετόπισθεν, ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν ανούσιος επιθετικά. Στο 66’ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Διούδης απέκρουσε την μπάλα με τα πόδια μετά από σουτ του Κρέσπο από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το τριφύλλι είχε και το κοκαλάκι της νυχτερίδας, αφού έκανε το 2-0 στην δεύτερη τελική που είχε στο ντέρμπι. Σκόρερ στο 79’ ήταν ο Βιγιαφάνιες με εκτέλεση φάουλ.

Στον ΠΑΟΚ μέχρι να καταλάβουν τι γίνεται, δέχθηκαν και τρίτο γκολ. Στο 85’ ο Μολό τροφοδότησε τον Αϊτόρ, ο οποίος έκανε μία κούρσα 20 μέτρων και πλάσαρε τον Πασχαλάκη (3-0).

O Αζέρος διαιτητής Αλιγιάρ Αγκαγιέφ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πούγγουρα, Nιάς, Σένκεφελντ, Σβαμπ, Μπαμπά, Κρέσπο, Ελ Καντουρί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Νιάς (87 Καμπετσής), Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο (74’ Σάντσες), Χατζηγιοβάνης (78’ Αϊτόρ), Βιγιαφάνιες, Μακέντα (78’ Ιωαννίδης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπαμπά, Αουγκούστο, Σβαμπ (70’ Ουάρντα), Μουργκ (62’ Τζόλης), Ελ Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (70’ Κρμέντσικ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter