Τρίκαλα: Έγκλημα ή αυτοκτονία ο θάνατός της 16χρονης; – Τι ισχυρίζεται η οικογένεια της

Τρίκαλα: Έγκλημα ή αυτοκτονία ο θάνατός της 16χρονης; – Τι ισχυρίζεται η οικογένεια της

Ένα ένα μελετάει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση του 16χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό την Τετάρτη το πρωί στο λόγο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, φέροντας χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς δεν έχει αποδειχθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία, ή εγκληματική πράξη καθώς δεν έχει  αποσαφηνιστεί ακόμα αν προήλθαν από πιθανή πτώση ή από άλλο άτομο.

Ο πατέρας και η δίδυμη αδερφή της άτυχης κοπέλας, που μίλησαν στον ΑΝΤ1, αρνήθηκαν κατηγορηματικά να δεχτούν το σενάριο της αυτοχειρίας κάνοντας λόγω για εγκληματική ενέργεια.

Η οικογένεια ζήτησε τη νομική συνδρομή του δικηγόρου Δημήτρη Σαμαρτζή ο οποίος σε δηλώσεις του στο trikalavoice.gr αναφέρει ότι «η οικογένεια θα ορίσει τεχνικό σύμβουλο ώστε να είναι παρών κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει στο πτώμα του κοριτσιού και θα εξαντλήσει κάθε μέσο προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Δημήτρης Σαμαρτζής αναμένεται να ζητήσει αύριο το πρωί την άρση και του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιον είχε η 16χρονη τις τελευταίες επαφές, αλλά και ποια κινητά έδωσαν στίγμα στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Τι υποστηρίζει η αδερφή της

Κλειδί της υπόθεσης φέρεται να αποτελεί η δήλωση-κατάθεση της αδερφής του κοριτσιού, η οποία έκανε λόγο για μεταμεσονύχτιο ραντεβού της 16χρονης με 26χρονο αστυνομικό, τον οποίο είχε γνωρίσει πρόσφατα. Μάλιστα, η αδερφή της έφηβης κοπέλας που χάθηκε, είπε ότι η 16χρονη την κάλεσε στο τηλέφωνο δύο ώρες αργότερα και έκλαιγε, εμφανώς ταραγμένη με κάποια εξέλιξη.

Η δίδυμη αδερφή της 16χρονης, ήταν ο τελευταίς άνθρωπος που μίλησε μαζί της και η περιγραφή της συγκλονίζει… «Βγήκαν πρώτη φορά χθες. Αυτός είναι πολύ μεγαλύτερός της, είναι 27 χρονών. Ανησυχήσαμε, το είπα στους δικούς μου ότι η αδερφή μου έχει φύγει. Πήραμε και την αστυνομία, τους είπαμε ότι πρέπει να ψάξουν. Πρέπει να βρεθεί ο ένοχος και τώρα έκλεισε η έρευνα λόγω αυτοκτονίας, ενώ στην αρχή μας έλεγαν πως δεν υπήρχε λόγος για αυτοκτονία». Και πρόσθεσε πως η αδερφή της έφυγε στις 2 τα ξημερώματα για να βρεθεί με τον αστυνομικό που είχε γνωρίσει. Τηλεφώνησε δυο ώρες αργότερα, χωρίς να διευκρινίσει τι έχει συμβεί, έκλεισε το τηλέφωνο κι από τότε, χάθηκε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter