Τρίκαλα: Ενταση στην παρέλαση με συγγενείς των θυμάτων – Δεν εμφανίστηκε η Παπακώστα

Τρίκαλα: Ενταση στην παρέλαση με συγγενείς των θυμάτων  – Δεν εμφανίστηκε η Παπακώστα

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες συγγενών των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών και μάλιστα μετά την αποκάλυψη της «μονταζιέρας» που αλλοίωσε ηχητικά ντοκουμέντα για να παρουσιαστεί ως μοναδικός ένοχος ο σταθμάρχης.

Οι οικογένειες Πλακιά, δύο από τις 57 που βυθίστηκαν στον θρήνο, καθώς έχασαν τρία κορίτσια στα Τρίκαλα, είχαν ζητήσει να μην παραστεί η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα στην παρέλαση στα Τρίκαλα, όπως και έγινε. Ζήτησαν επίσης από τους παραστάτες των τμημάτων να μη γυρίσουν τα πρόσωπά τους προς τους επίσημους, σε όλους τους νομούς, όπου θα βρίσκονται βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, «που έλαβαν μέρος στην Εξεταστική και ψήφισαν την αθώωση των πραγματικών υπευθύνων».

Οι Δημήτρης Πλακιάς, Νίκος και Σοφία Πλακιά παρακολούθησαν όλη την παρέλαση απέναντι από την εξέδρα, αφού άφησαν ένα μπουκέτο λουλούδια. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, η οικογένεια χειροκτότησε και ευχαρίστησε τους μαθητές που δεν έστρεψαν το βλέμμα της στους επισήμους, ενώ αποδοκίμασε στρατιωτικούς και πυροσβέστες γιατί απέδωσαν τις προβλεπόμενες τιμές.

Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να απομακρυνθούν ενώ οι ίδιοι κατήγγειλαν έλλειψη σεβασμού από τους ένστολους.






Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: «Η κόρη μου ήταν σημαιοφόρος σ’ αυτό το δρόμο. Τώρα κλαίω για Δικαιοσύνη» – Συγκλονίζει η μητέρα θύματος των Τεμπών (Video)

Μαρία Καρυστιανού «εκ βαθέων»: Παρακαλούσα η Μάρθη να ήταν στη λίστα με τους τραυματίες (Video)

Έλενα Ακρίτα: Καταγγελία για λογοκρισία στην ΕΡΤ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter