Τρίκαλα: Φοιτητές ΤΕΦΑΑ από 24 χώρες σε προχωρημένο σεμινάριο

Πόλος έλξης 41 φοιτητών από 24 χώρες του κόσμου, όπου θα γνωρίσουν την ελληνική φιλοξενία και κουλτούρα, αποτελεί το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έδρα τα Τρίκαλα στις 23-28 Ιανουαρίου 2017.

Πρόκειται για το «Εντατικό Πρόγραμμα Μαθημάτων» στην Ψυχολογία της 'Ασκησης και του Αθλητισμού, που διοργανώνει το European Master in Sport & Exercise Psychology του ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  με διευθυντή τον Καθηγητή Αθανάσιο Παπαϊωάννου.

Είχε προηγηθεί η περσινή επιτυχία του εγχειρήματος όπου φιλοξενήθηκαν 40 φοιτητές από 21 χώρες του κόσμου, επαναλαμβάνεται και φέτος.

Οι συμμετέχοντες πέρυσι απόλαυσαν ένα διαπολιτισμικό περιβάλλον και είχανε την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική κουλτούρα και φιλοξενία. Η επιτυχία της περσινής διοργάνωσης οδήγησε και φέτος στην δεύτερη συνεχή διοργάνωση, όπου, όπως αναφέρεται, 41 φοιτητές μεταπτυχιακού επιπέδου θα παρακολουθήσουν ένα υψηλής ποιότητας εντατικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών μαθημάτων στην Ψυχολογία του Αθλητισμού και της 'Ασκησης από Καθηγητές που προέρχονται από 10 χώρες της Ευρώπης και τον Καναδά.

Στην γιορτή αυτή της πολυπολιτισμικότητας θα συμμετάσχουν φέτος 41 φοιτητές από τις εξής χώρες: Γαλλία, Δανία, Ελλάδα, Εσθονία, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Νότια Κορέα, Κροατία, Μαρόκο, Ολλανδία, Ουκρανία, Ουρουγουάη, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία, Φινλανδία και Χιλή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.