Τρίκαλα: Τι έδειξε η νεκροψία για την 16χρονη που βρέθηκε νεκρή στο λόφο του Προφήτη Ηλία

Τρίκαλα: Τι έδειξε η νεκροψία για την 16χρονη που βρέθηκε νεκρή στο λόφο του Προφήτη Ηλία

Ολοκληρώθηκε σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή της 16χρονης κοπέλας που πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε νεκρή στον Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η 16χρονη, «έφερε βαριές κακώσεις στο κρανίο και στο θώρακα συμβατές με πτώση εξ’ ύψους», ενώ τόνισε ότι αναμένονται οι τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις το επόμενο διάστημα. 

Σημειώνεται πως η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες ώστε να διαλευκάνει την υπόθεση.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr αμέσως μετά το πέρας της Ιατροδικαστικής Εξέτασης σήμερα Παρασκευή,  ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας έφτασε στο λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, όπου βρέθηκε νεκρή η 16χρονη.

Οι γονείς επιμένουν ότι είναι αδύνατον να ανέβηκε μόνο του το κορίτσι από τη σκαλωσιά στην οροφή της εκκλησίας (σ.σ. η στέγη έχει ξηλωθεί καθώς εκτελούνται έργα) και να ισορροπήσει πάνω στους τοίχους για να φτάσει να πέσει στην άλλη πλευρά. Επίσης ανέφεραν ότι υπήρχαν αίματα από την πίσω πλευρά του Ναού τα οποία ξεπλύθηκαν, ισχυριζόμενοι πως έχουν φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Οι αρχές πάντως επισημαίνουν πως ο φάκελος δε θα κλείσει, καθώς αναζητούνε τι ήταν αυτό ή ποιος ώθησε την 16χρονη στην αυτοκτονία. 

«Φως» στην υπόθεση της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή στα Τρίκαλα, αναμένεται να ρίξουν όσα κατέθεσαν η δίδυμη αδελφή της και ο 26χρονος αστυνομικός με τον οποίο συναντήθηκε πριν από το θάνατό της.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 16χρονης

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Εξόδιος Ακολουθία της 16χρονης Μαρίας.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν με μοιρολόγια το κορίτσι στην τελευταία του κατοικία και επιμένουν να ζητούν δικαίωση στη μνήμη της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο θάνατος του κοριτσιού επήλθε από «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter