Τρικυμία εν κρανίω

Τρικυμία εν κρανίω

Καμία μεταπολεμική κυβέρνηση δεν πολιτεύτηκε με τόσες παλινωδίες σε σχέση με μέτρα που έπρεπε να λάβει, όσες αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πόσες φορές έχουν εξαγγείλει μέτρα τα οποία έχουν πάρει πίσω πριν ακόμη εφαρμοστούν δεν μπορεί κανείς νοήμων πολίτης να φανταστεί. Πρωταθλητής βέβαια υπουργός (από)επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος έχει ανοίξει και κλείσει το λιανεμπόριο δεκάδες φορές.

Και βέβαια ακολουθεί η υπουργός Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως η οποία όπου στεκόταν διαμήνυε σκίζοντας τα ιμάτιά της ότι στα σχολεία δεν κολλάει ο κορονοϊός θέλοντάς τα ανοιχτά. Κακές γλώσσες αναφέρουν βέβαια ότι το άνοιγμα των σχολείων το απαιτούσαν οι κολεγιάρχες.

Οι «σοφοί» υπουργοί του Κυριάκου κρατούν το λιανεμπόριο κλειστό σχεδόν πέντε μήνες, έχοντας καταστρέψει χιλιάδες επιχειρήσεις, καθώς τα μέτρα που έλαβαν ήταν ασπιρίνη σε βαριά άρρωστο, με δικαιολογία τον κορονοϊό.

Και ενώ μέχρι στιγμής η κυβέρνηση διαμήνυε πως προτεραιότητά της είναι το άνοιγμα το σχολείων αφού υποστήριζε ότι κορονοϊός δεν κολλάει στις μικρότερες ηλικίες, τώρα άλλαξαν και υποστηρίζουν ότι κολλάει στα σχολεία αλλά δεν κολλάει στο λιανεμπόριο.

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει την οικονομία στην καταστροφή και την κοινωνία στα ψυχιατρεία.

Ο Μητσοτάκης και η παρέα του έχοντας αποτύχει παταγωδώς στη διαχείριση οικονομίας και πανδημίας επιθυμεί να περιορίσει τις αντιδράσεις νομοθετώντας μέτρα περιορισμού των πολιτών και εφαρμόζοντάς τα με τη βία.

Μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει την αντίδραση των μεσαίων και μικρομεσαίων στρωμάτων στην πολιτική του έχει πλήρως αποπροσανατολιστεί.

Εξ’ ου και η τραγική παρουσία του πρωθυπουργού την Παρασκευή στη Βουλή στην επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για την αστυνομική βία, όπου δεν έδωσε καμία πειστική απάντηση.

Δυστυχώς οι επιπτώσεις στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας είναι καταλυτικές κάτι που όπως εκτιμούν πολλοί επιταχύνει τις πολιτικές εξελίξεις.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter