Τριπλή διάκριση για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Retail Business Awards

Τριπλή διάκριση για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Retail Business Awards

Με ένα GOLD και δύο SILVER βραβεία ξεχώρισε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα φετινά Retail Business Awards 2023, μία σημαντική διοργάνωση βραβείων για την ελληνική βιομηχανία και το λιανεμπόριο.

Συγκεκριμένα, οι ανανεωμένες συσκευασίες των φρέσκων σαλατών Mπάρμπα Στάθης  διακρίθηκαν με GOLD βραβείο στην κατηγορία SUPPLIERS’ PRODUCT PACKAGING ξεχωρίζοντας για το εικαστικό τους και το 100% ανακυκλώσιμο, διάφανο υλικό τους, που αναδεικνύει το περιεχόμενο και ταυτόχρονα διασφαλίζει τη φρεσκάδα των λαχανικών, αφού τους επιτρέπει να «αναπνέουν».

Παράλληλα, SILVER βραβείο στην κατηγορία SUPPLIERS’ BEST LAUNCH, απονεμήθηκε στην εταιρεία για το επιτυχημένο λανσάρισμα της καινοτόμου προϊοντικής σειράς «Επιλέγουμε», που αποτελείται από 5 πρωτότυπους συνδυασμούς σιτηρών και οσπρίων με λαχανικά. Τέλος, η διαχρονικά αγαπημένη σειρά των καταναλωτών «Ας Μαγειρέψουμε…» διακρίθηκε με SILVER βραβείο στην κατηγορία SUPPLIERS’ BRAND CAMPAIGN, για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η νέα ολιστική επικοινωνιακή της καμπάνια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter