Τριπλή πιστοποίηση από το Διεθνές πρόγραμμα Επιθεωρητών Συγκολλήσεων – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τριπλή πιστοποίηση από το Διεθνές πρόγραμμα Επιθεωρητών Συγκολλήσεων – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης Επιθεωρητών Συγκολλήσεων με διαπίστευση, μέσα από την μοναδική συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων (www.wgi.gr) – πλήρες και αποκλειστικό μέλος των Διεθνών Οργανισμών Συγκολλήσεων – με την εταιρεία Βιομηχανικών Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων Swiss Approval International (www.swissapproval.ch)  και το Ελληνικό Ινστιτούτο Μη Καταστρεπτικών Δοκιμών (www.wndti.gr).

Το πρόγραμμα παρέχει στους συμμετέχοντες την ταυτόχρονη απόκτηση:

  • Διεθνούς Διπλώματος Επιθεωρητών Συγκολλήσεων /International Welding Inspector IIW-EWF
  • Πιστοποιητικού Οπτικού Ελέγχου VT Level ΙΙ /ISO 9712, και επιπλέον,
  • Διεθνώς Αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Senior Welding Inspector σύμφωνα με το ISO/IEC 17024 από τον Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης Swiss Approval.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα, μέσα από την υψηλού επιπέδου επαγγελματική εκπαίδευση 140 ωρών θεωρητικής και πρακτικής εκμάθησης συνδυάζοντας μαθήματα δια ζώσης και εξ αποστάσεως, να αποκτήσουν το ανώτερο δυνατό Διεθνώς επίπεδο εκπαίδευσης και πιστοποίησης, αφού όλα τα άλλα γνωστά εμπορικά προγράμματα πιστοποίησης επιθεωρητών συγκολλήσεων διάρκειας 40 ωρών, ικανοποιούν μόνον τις ελάχιστες απαιτήσεις επιπέδου basic.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση των Υποψηφίων με την Τεχνολογία της διεργασίας της Συγκόλλησης, τις Βασικές Αρχές Μεταλλουργίας, την Μελέτη και τον Σχεδιασμό των Συγκολλήσεων τον Ποιοτικό Έλεγχο και τις Καταστρεπτικές και Μη Καταστρεπτικές Δοκιμές.

Μέσα από την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση ο Υποψήφιος θα είναι σε θέση να γνωρίζει και να αντιλαμβάνεται σχετικά σφάλματα στο αποτέλεσμα της συγκόλλησης, να μεριμνά για την αποφυγή τους και να καθοδηγεί και να συμβουλεύει τους λοιπούς εμπλεκόμενους για το βέλτιστο ποιοτικό αποτέλεσμα, αποδίδοντας ταυτόχρονα με υψηλότατη παραγωγικότητα.

Το Δίπλωμα Διεθνούς Επιθεωρητή, είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο και αποτελεί τίτλο αποδεκτό επαγγελματικό ΔΙΠΛΩΜΑ Διεθνούς επιπέδου και απονέμεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Συγκολλήσεων μέσω του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων [WGI], ως αποκλειστικός Εθνικός Εξουσιοδοτημένος Φορέας, είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο και αποτελεί τίτλο αποδεκτό επαγγελματικό ΔΙΠΛΩΜΑ Διεθνούς επιπέδου.

Ο συνδυασμός με το Πιστοποιητικό Senior Welding Inspector, κατοχυρώνει την επαγγελματική αναγνώριση του Διπλωματούχου Επιθεωρητή, προάγοντας τον ακόμα περισσότερο στην εργασιακή Ιεραρχία. Το Πιστοποιητικό Senior Welding Inspector  βασίζεται σε διεθνές σχήμα πιστοποίησης κατά το πρότυπο ISO/IEC 17024 διαπιστευμένο από τον ΕΣΥΔ, έχει εισαχθεί στην Διεθνή Αγορά και πιστοποιείται στην Χώρα μας από τον εξειδικευμένο και σημαντικό Οργανισμό Βιομηχανικών Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων – Swiss Approval International.

Μέσω του ισχυρού brand name της Swiss Approval στην Διεθνή Αγορά και της πιστοποίησης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17024, δημιουργείται η ΝΕΑ γενιά Επιθεωρητών και Μηχανικών Συγκολλήσεων που θα κυριαρχήσει στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Η εκπαίδευση ξεκινά την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 και θα ολοκληρωθεί με γραπτές, προφορικές και πρακτικές εξετάσεις στα τέλη Μαΐου.

Το αρχικό κόστος εκπαίδευσης των 140 ωρών & τριπλής Διεθνούς πιστοποίησης [IIW/EWF + VT Level 2 + Senior Welding Inspector 17024 Certificate], εκτιμάται στα 2.000 ευρώ, και θα δοθεί υποτροφία στο 10% του αριθμού των συμμετεχόντων, με βάση αυστηρά κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Επικοινωνία: training@wgi.gr  – Τηλέφωνο: 210 55 42 609

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter