«Τρίποντο» με ανατροπή για τον ΠΑΟ που νίκησε 3-1 την Λαμία

«Τρίποντο» με ανατροπή για τον ΠΑΟ που νίκησε 3-1 την Λαμία

O Παναθηναϊκός με ανατροπή πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα επί της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό στάδιο (3-1). Οι πράσινοι είχαν προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 με γκολ του Αραμπούλι (35’). Οι αλλαγές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Μαουρίτσιο, Μακέντα, Αϊτόρ) βοήθησαν το τριφύλλι να κατακτήσει το «τρίποντο» και να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 56’ με σουτ του Λούντκβιστ, μετά από πάσα του Βιγιαφάνιες. Στο 84’ ο Τζανετόπουλος ανέτρεψε τον Μαουρίτσιο και στο 86’ ο Μακέντα έκανε το 1-2 από τα 11 βήματα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο επόμενο λεπτό με σουτ του Μαουρίτσιο.

«Eίχαμε άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, η Λαμία μέχρι τώρα ήταν καλή και δύσκολη ομάδα να την κερδίσεις, αλλά τα καταφέραμε. Ξέραμε πως έπρεπε να έχουμε υπομονή, αλλά αξίζαμε τη νίκη που δίκαια ήρθε», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟ. Και πρόσθεσε: «Δεν αλλάξαμε τον τρόπο σκέψη μας, παίξαμε ήρεμα, απέναντι σε μία ομάδα που αμυνόταν καλά και αυτό ήταν που μας έδωσε τις λύσεις. Είχαμε ηρεμία και επιμέναμε. Παρά τους τραυματισμούς, οι αλλαγές μας έδωσαν τις επιλογές να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και μας έδωσαν τις λύσεις για να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Ο προπονητής της Λαμίας Μ. Γρηγορίου από την πλευρά του, είπε: ««Όταν πηγαίνεις το ματς μέχρι το 85΄ κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε μία ουδέτερη έδρα, γιατί παίζει και αυτό μεγάλο ρόλο και σε μία ανύποπτη στιγμή δέχεσαι το γκολ από πέναλτι και χάνεις ουσιαστικά το ματς, όλο αυτό σου αφήνει μία πίκρα. Για να είμαι δίκαιος μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας, μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα αυτό θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Με στενοχωρεί εκτός από την ήττα το ότι έκαναν πάλι την εμφάνισή τους τα προβλήματα στον άξονα, διότι και ο Τζανδάρης και ο Μπεχαράνο βγήκαν σε κομβικά σημεία και αυτό έφερε δυσλειτουργία σε όλο το πλάνο».

Ο Στέφανος Κουμπαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Προβυδάκη, Μανούσο και Σάρλια.

Λαμία: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Ορτέγκα, Προβυδάκης, Μπεχαράνο (72′ Σκόνδρας), Τζανδάρης (18′ Ταϊρόν), Γκέντσογλου, Αραμπούλ (70′ Τσούκαλος), Μανούσος

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Κότσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Ρούμπεν, Λούντκβιστ (77′ Αϊτόρ), Βιτάλ (78′ Μαουρίσιο), Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Καρλίτος (27′ Μακέντα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter