«Τρίποντο» του ΠΑΟΚ με 3-0 επί του ΟΦΗ

«Τρίποντο» του ΠΑΟΚ με 3-0 επί του ΟΦΗ

Επιστροφή στις νίκες, έστω και αγχωτική για τον ΠΑΟΚ που στην 4η αγωνιστική της Super League 1 νίκησε τον ΟΦΗ στη Τούμπα με 3-0 με δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα..

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα με στόχο να πετύχει γρήγορα γκολ και να αλλάξει την κακή ψυχολογία του μετά τον αποκλεισμό σοκ από την Κράσνονταρ. Και μόλις στο 4’ προειδοποίησε τους Κρητικούς όταν η κεφαλιά του Λέο Μάτος που επέστρεψε ξανά στην ομάδα μετά από αρκετό καιρό, κατέληξε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η πίεση του «δικεφάλου» καρποφόρησε στο 8’. Ο Ζίβκοβιτς, άλλαξε με τον Ελ Καντουρί, στην συνέχεια την μπάλα πήρε ο Σβάμπ, ο οποίος γύρισε ξανά στον Ελ Καντουρί κι αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ από νωρίς για τον ΠΑΟΚ (1-0).

Μετά το 25λεπτο ο ΟΦΗ άρχισε να βγαίνει από την περιοχή του και μάλιστα στο 35’ απείλησε με ισοφάριση αλλά του σουτ του Ναμπί βρήκε στο δοκάρι του Ζίφκοβιτς. Οι Κρητικοί ισορρόπησαν το παιχνίδι και έγιναν στη συνέχεια πιο απειλητικοί παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχασε καλές ευκαιρίες με τον Τσόλακ.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ κρατούσε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει τον Ζίφκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε δημιουργικά να φτιάξει φάσεις και όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι γίνονταν πιο πιεστικοί και πιο απειλητικοί για την εστία του ΠΑΟΚ, που έδειχνε σημάδια κούρασης και άγχους. Κι ενώ ο ΟΦΗ απειλούσε με ισοφάρισε, ήρθε στο 89’ σε αντεπίθεση του «δικεφάλου» ο Σφιντέρσκι με καρφωτή κεφαλιά να κάνει το 2-0 και να διώξει τα όποια μαύρα σύννεφα πάνω από την Τούμπα. Λίγο έλειψε μάλιστα να γίνει και το 3-0 στις καθυστερήσεις αλλά το σουτ του Τζόλη σταμάτησε στο δοκάρι. Ο,τι δεν κατάφερε ο μικρός το κατάφερε στο 92’ ο Σφιντέρσκι και πάλι που είδε τον Βάτερμαν εκτός εστίας και με σουτ έκανε το τελικό 3-0.

Ο διαιτητής Τζοβάρας κιτρίνισε τους Μεγιάδο, Σελίμοβιτς, Νέιρα, Ελ Καντουρί, Ινγκασον, Διαμαντή και τον βοηθό του Φερέιρα στον πάγκο.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μάτος (73’ Λύρατζης), Γιαννούλης, Πέλκας (73’ Τζόλης), Α. Ζίβκοβιτς (86’ Εσίτι), Τσόλακ (81’ Σφιντέρσκι)

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Μαρινάκης (72’ Λυμπεράκης), Κοροβέσης (72’ Γιάννου), Ουές, Ναμπί, Μεγιάδο (85’ Σολίς), Νέιρα, Στάικος (46’ Στάρτζεον), Σαρδινέρο

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter