Τρίτο κρούσμα κορονοϊού στη Βουλή

Τρίτο κρούσμα κορονοϊού στη Βουλή

Νέο κρούσμα κορονοϊού ανιχνεύθηκε στη Βουλή έπειτα από τους δύο υπαλλήλους που παρουσίασαν συμπτώματα και τα τεστ τους βγήκαν θετικά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές, αργά το βράδυ της Τρίτης διαπιστώθηκε το τρίτο συνολικά κρούσμα σε υπάλληλο του Κοινοβουλίου, ο οποίος εργάζεται σε υπηρεσία που στεγάζεται σε κτήριο εκτός του Μεγάρου της Βουλής.

Κατά τις ίδιες πηγές, η Ειδική Υπηρεσία Υγειονομικής Κάλυψης ενημερώθηκε άμεσα και προχώρησε σε ιχνηλάτηση των επαφών εντός της Βουλής, οι οποίες και έχουν ήδη προωθηθεί για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο με μοριακή εξέταση (PCR) και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν τα πρωτόκολλα καραντίνας, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ για το επίπεδο σοβαρότητας της κάθε επαφής ξεχωριστά.

«Επειδή πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα εντός της ίδιας υπηρεσίας κρίθηκε σκόπιμο να διακοπεί προσωρινά η λειτουργία αυτής και να ελεγχθούν όλοι οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε αυτήν» αναφέρουν οι εν λόγω πηγές και ενημερώνουν ότι από χθες τη νύχτα απεστάλησαν από την διοίκηση μέσω της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιμόρφωσης οδηγίες για αυστηροποίηση των ήδη εφαρμοζόμενων μέτρων. «Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους της υπηρεσίας του κρούσματος» καταλήγουν. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter