Τριτοκοσμικές εικόνες στην Ηλεία: Μαθητής δεν πάει σχολείο γιατί ο δρόμος βουλιάζει στις λάσπες (Photos)

Τριτοκοσμικές εικόνες στην Ηλεία: Μαθητής δεν πάει σχολείο γιατί ο δρόμος βουλιάζει στις λάσπες (Photos)

Εκτός σχολείου είναι αναγκασμένος να μένει ένας 9χρονος μαθητής στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, καθώς εδώ και περίπου 20 ημέρες δεν υπάρχει τρόπος το ταξί που τον μεταφέρει καθημερινά, να προσεγγίσει το σπίτι του.

Ο λόγος σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, είναι ότι ο αγροτικός δρόμος που οδηγεί στο σπίτι, έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, έπειτα από έργο που προηγήθηκε. Ειδικότερα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η αγροτική οδός έχει γεμίσει με τεράστιες λακκούβες και λάσπες, με το πρόβλημα να γίνεται εντονότερο μετά τις βροχές.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του παιδιού, πριν από 20 ημέρες, πραγματοποιήθηκε έργο για την υπόγεια διέλευση αγωγού άρδευσης από ιδιώτη στο σημείο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο δρόμος να καταστραφεί και με την ολοκλήρωση του έργου αυτού να μην γίνει σωστά η αποκατάστασή του.

Η οικογένεια του 9χρονου ζητά να αποκατασταθεί στην προηγούμενη κατάστασή του ο αγροτικός δρόμος για να μπορέσει το παιδί να επιστρέψει στο σχολείο.

Για το πρόβλημα έχει ενημερωθεί τόσο ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης όσο και ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ) Πηνείου-Αλφειού, στον οποίο ανήκει η αγροτική οδός.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού ισχυρίζεται ότι στον επίμαχο δρόμο έχει γίνει δύο φορές αυτοψία από υπαλλήλους του Οργανισμού, χωρίς όμως να αποδεικνύεται πρόβλημα προσβασιμότητας για οποιοδήποτε ΙΧ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter