Τριτοκοσμικές συνθήκες για να φτάσει το φαγητό στο νοσοκομείο «Ελπίς» – Το μεταφέρουν με καρότσια (Photos)

Τριτοκοσμικές συνθήκες για να φτάσει το φαγητό στο νοσοκομείο «Ελπίς» – Το μεταφέρουν με καρότσια (Photos)
Με μικρή βόλτα κάνουν τα φαγητά του Ελπίς μέχρι να καταλήξουν στους ασθενείς. Φεύγουν με καρότσια από τον Αγία Σάββα εν συνεχεία τοποθετούνται σε ενα φορτηγο για να φτάσουν τελικά στον προορισμό τους. Όλα αυτά έχουν συμβεί  μετά την προσωρινή  συγχώνευση των δύο μαγειρείων η οποία δεν φαίνεται να τελειώνει.

Για εικόνες που δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σε νοσοκομεία μιλούν εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αγίου Σάββα οι οποίοι καταγγέλλουν οτι οι συνθήκες στα μαγειρεία του νοσοκομείου είναι τριτοκοσμικές.

“Τα φαγητά μαγειρεύονται  στον Άγιο Σάββα και φεύγουν  με ένα καρότσι ανοιχτό τυλιγμένα με ένα απλό σελοφάν,  από την ράμπα του Αγίου Σάββα βγαίνουν στο δρόμο φορτώνονται σε ένα φορτηγό που απ εξω γράφει μεταφορές  και πηγαίνουν στο Ελπίς. Μιλάμε για μια τριτοκοσμική κατάσταση” εξηγεί στο documentonews.gr η γενική γραμματέας του σωματείου εργαζομένων του Αγίου Σάββα, Κατερίνα Πατρικίου.

Να σημειωθεί ότι το μαγειρείο του Ελπίς έκλεισε πριν 20 μέρες για υγειονομικούς λόγους ωστόσο μέχρι στιγμή δεν έχει βρεθεί λύση με αποτέλεσμα όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι  στην πρωινή βάρδια να συνωστίζονται στον ίδιο χώρο περίπου 25 άνθρωποι.

Οι εργαζόμενοι αύριο έχουν προγραμματίσει στάση εργασίας τόσο για το θέμα του μαγειρείου οσο και για την ανανέωση των συμβάσεων των τραπεζοκόμων και των καθαριστριών.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter