Tριτοκοσμικές συνθήκες στο 251 ΓΝΑ: Χωρίς κλιματισμό εν μέσω καύσωνα (Photos)

Tριτοκοσμικές συνθήκες στο 251 ΓΝΑ: Χωρίς κλιματισμό εν μέσω καύσωνα (Photos)

Αφόρητες είναι οι συνθήκες που βιώνουν τις τελευταίες ημέρες προσωπικό και ασθενείς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Σύμφωνα με καταγγελίες προς το documentonews.gr εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα ο κλιματισμός υπολειτουργεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο, τόσο στα επείγοντα όσο και στις κλινικές. Για την ακρίβεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, σε κάποια δωμάτια ο κλιματισμός δεν λειτουργεί καθόλου ενώ σε κάποια άλλα λειτουργεί υποτυπωδώς, με αποτέλεσμα οι συνθήκες παραμονής και εργασίας σε κλειστούς χώρους να είναι απαγορευτικές. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο νοσοκομείο εκτός από τους ανεμιστήρες φτάνουν στο σημείο να αφήσουν τις πόρτες ανοικτές μήπως έτσι η κατάσταση στους κλειστούς χώρους είναι κάπως καλύτερη.

Οι φωτογραφίες που στάλθηκαν στο documentonews.gr από αναγνώστη είναι ενδεικτικές. Όπως φαίνεται στα επείγοντα οι εργαζόμενοι έχουν ανοίξει τις πόρτες, μήπως και γίνει λίγο πιο υποφερτή η κατάσταση. Σαν να βρισκόμαστε ακόμη στη δεκαετία του ’80, όταν ο κλιματισμός ήταν κάτι άγνωστο στα κρατικά νοσοκομεία και τις υπηρεσίες.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το 251 ΓΝΑ «ξεμένει» από κλιματισμό. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από περίπου ένα χρόνο όπως καταγγέλλουν οι ίδιες πηγές. Η κατάσταση όμως δεν βελτιώθηκε. Από ότι φαίνεται λεφτά για τα κανάλια περισσεύουν αλλά όχι και για το 251 ΓΝΑ ώστε να διασφαλίζεται η προστασία της υγείας ασθενών αλλά και ιατρικού προσωπικού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter