Τροιζηνία: 13χρονος μαθητής θύμα bullying και εκβιασμού από ενήλικες – Αναγκάστηκε να πηδήξει από κοντέινερ

Τροιζηνία: 13χρονος μαθητής θύμα bullying και εκβιασμού από ενήλικες – Αναγκάστηκε να πηδήξει από κοντέινερ
Φωτογραφία αρχείου
Σοκάρει ένα περιστατικό bullying και εκβιασμού στον Γαλατά Τροιζηνίας. Ομάδα νεαρών εξωσχολικών ενηλίκων επί τρεις μήνες, έκαναν συστηματικά bullying και εκβίαζαν 13χρονο μαθητή της Α’ Γυμνασίου, από οικογένεια μεταναστών, απειλώντας τον ότι θα έκαναν κακό στην οικογένεια του, αν δεν τους έδινε χρήματα.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας του παιδιού, που επικοινώνησε με το Saronicmagazine.gr, ο 13χρόνος ζούσε έναν εφιάλτη από τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο η ίδια ενημερώθηκε, από το παιδί της, για το πρόβλημα προσφάτως. Οι νεαροί εκφόβιζαν και εκβίαζαν τον 13χρόνο αποσπώντας του χρήματα, με το μεγαλύτερο ποσό να είναι 150 ευρώ.
Μάλιστα πρόσφατα οι νεαροί ανάγκασαν το αγόρι να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του. Μέρες μετά το ατύχημα, το παιδί δεν πήγε στο σχολείο του, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ενημερώσουν την μητέρα του παιδιού και εκείνη να το αναζητήσει, εντοπίζοντας το μακριά από το σχολείο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τον 13χρονο να της εξομολογείται τα όσα είχε περάσει.
Στη συνέχεια η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση.
Να σημειώσουμε πως – σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας του αγοριού – ο 13χρόνος, δεν ήταν ο μοναδικός μαθητής που είχε πέσει θύμα bullying της ομάδας νεαρών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter