Τρολάρισμα Πολάκη: Ο Παππάς πήγε Βενεζουέλα με λιαρ-τζετ που φτιάχτηκε από ρούβλια

Τρολάρισμα Πολάκη: Ο Παππάς πήγε Βενεζουέλα με λιαρ-τζετ που φτιάχτηκε από ρούβλια

Μέσω facebook αποφάσισε να …ξεδιαλύνει τα του ταξιδιού του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα ο Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας θέλησε να …δώσει εξηγήσεις για το επίμαχο ταξίδι, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να κάνει ευθεία επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λέγοντας σε όσους κριτικάρουν “να βγάλουν τον σκασμό”. 

Συγκεκριμένα, ολόκληρη η ανάρτησή του στο facebook, έχει ως εξής: 

«ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Ε ναι λοιπόν πήγε με ιδιωτικό λιαρ-τζετ επιχειρηματία που φτιάχτηκε από ρωσικά ρούβλια την περίοδο του ψυχρού πολέμου ,τον φόρτωσε ο Τσάβεζ με τρία κιβώτια πετροδολάρια τα οποία τα έφερε σε αεροδρόμιο στην Καλαβρία που ελέγχεται από την ιταλική μαφία. Από κει εγώ, που τότε ήμουν Δήμαρχος Σφακίων και δεν έδινα στόχο, με το φουσκωτό το δικό μου (τη γνωστή θαλαμηγό Ώρα ή Δώρα) πέρασα από τους Οθωνούς βράδυ με πανσέληνο, τα έφερα πίσω σε ακτή της Ηπείρου από όπου νεαρός βουλευτής της περιοχής του ΣΥΡΙΖΑ τα φόρτωσε στο βουλευτικό αυτοκίνητο και έφτασαν στην Κουμουνδούρου. Έτσι χρηματοδοτήθηκε η προεκλογική εκστρατεία του 2015…

Τώρα που μάθατε την αλήθεια όλοι εσείς που φάγατε 150 δισ. από τα εξοπλιστικά, 100 δισ. από τα δημόσια έργα και 85 δισ. από την υγεία από μίζες και υπερτιμολογήσεις, πείτε στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που ταΐζατε πλουσιοπάροχα με μέρος αυτών των χρημάτων και σας λιβάνιζαν…

ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ… γιατί έχετε κατέβει στο τελευταίο σκαλοπάτι του αυτοεξευτελισμού… (και εσείς και οι παπαγάλοι σας).

Υ.Γ.: Οι βαλίτσες με τα πετροδολάρια στη φωτογραφία είναι κάτω από την τέντα και μαζί μου είχα δυο συμπατριώτες μου οπλισμένους σαν αστακούς για φρουρά…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter