Τρομακτικό βίντεο μέσα από το κόκπιτ Boeing 737 λίγο πριν την πτώση

Τρομακτικό βίντεο μέσα από το κόκπιτ Boeing 737 λίγο πριν την πτώση

Ένα τρομακτικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα στο οποίο έχουν καταγραφεί τα τελευταία δευτερόλεπτα του πιλότου και του συγκυβερνήτη ενός Boeing 737 της εταιρείας Air Niugini λίγο πριν την πτώση του αεροσκάφους στον Ειρηνικό Ωκεανό. 

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την υπηρεσία διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων από την Παπούα-Νέα Γουινέα.

Το ατύχημα είχε σημειωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο και από την πτώση ένας άνδρας είχε χάσει τη ζωή του, άλλοι εννέα είχαν τραυματιστεί και οι υπόλοιποι 34 επιβάτες είχαν καταφέρει να απεγκλωβιστούν με ασφάλεια.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το αεροσκάφος πετάει μέσα σε σφοδρή καταιγίδα. Η ορατότητα είναι μηδενική και οι πιλότοι βασίζονται αποκλειστικά στα όργανα του αεροσκάφους. Στο βίντεο ακούγονται οι προειδοποιήσεις από τα συστήματα του αεροπλάνου που ηχούν προειδοποιώντας τους πιλότους ότι το αεροσκάφος πετάει πολύ χαμηλά. ΤΗν πρω΄τη φορά φαίνεται πως ο πιλότος απενεργοποιεί τον ήχο αγνοώντας την προειδοποίηση.

Στη συνέχεια οι προειδοποιήσεις αυξάνονται και οι πιλότοι συνειδητοποιούν πως πράγματι πετάνε πολύ χαμηλά. Το βίντεο κόβεται λόγω της πρόσκρουσης στο νερό.

Στο γράφημα που ακολουθεί φαίνεται η πορεία του αεροσκάφους μέχρι την πρόσκρουσή του σε απόσταση περιπου 600 μέτρων από τον διάδρομο προσγείωσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter