Τρομολαγνεία από Γεωργιάδη: Ανακατεύει «σταθερότητα», «κυβερνησιμότητα» και… αγορές στις ευρωεκλογές

Τρομολαγνεία από Γεωργιάδη: Ανακατεύει «σταθερότητα», «κυβερνησιμότητα» και… αγορές στις ευρωεκλογές

Σε πανικό βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, με τα ευρήματα σε όλες τις δημοσκοπήσεις, να προκαλούν πονοκέφαλο στο Μαξίμου.

Ενδεικτικό του φόβου που διατρέχει το κυβερνών κόμμα, αποτελούν οι προκλητικές δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος «απειλεί» το εκλογικό σώμα για το ενδεχόμενο να γυρίσει την πλάτη στη γαλάζια παράταξη.

Στις εκλογές κρίνεται η… κυβερνησιμότητα

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας ανέφερε σε συνέντευξη του στο Talk 98.9 ότι «στις ευρωεκλογές κρίνονται πολλά πράγματα. Ένα από αυτά που κρίνονται είναι η πολιτική σταθερότητα. Δεν θα κριθεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις 9 Ιουνίου. Η Νέα Δημοκρατία θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και στις 10 Ιουνίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η κυβερνησιμότητα όμως, το εάν όμως θα μπορεί η κυβέρνηση να εφαρμόζει την πολιτική της ή εάν θα έχουμε μεγάλες πολιτικές αναταραχές, θα κριθεί στις 9 Ιουνίου».

Μάλιστα, σε επισήμανση του δημοσιογράφου, για τον φόβο, ως μέσο χειραγώγησης του λαού, ο υπουργός Υγείας ανέφερε «ότι αυτή είναι η αλήθεια. Τα μηνύματα δεν είναι δωρεάν. Και sms να στείλουμε από το κινητό μας έχει κάποιο κόστος. Όλα τη ζωή μας έχουν κάποιο κόστος».

Απειλές για τις… αγορές

Τέλος, το αποκορύφωμα των προκλητικών δηλώσεων του υπουργού Υγείας, ήταν όταν σε ερώτηση, για το εάν η Νέα Δημοκρατία έχει το νούμερο 2 μπροστά από το εκλογικό της αποτέλεσμα, ο υπουργός Υγείας, έβαλε στη συζήτηση και τις αγορές.

Χαρακτηριστικά, είπε ότι «εάν οι πολιτικοί συσχετισμοί επιτρέπουν στην αντιπολίτευση, ότι μπορεί να ξεκινήσει μία εκστρατεία για να ρίξει την κυβέρνηση, από την επομένη θα έχουμε απεργίες, διαδηλώσεις, φασαρίες, σκναδαλολογίες, που τα έχουμε αφήσει πίσω. Αυτά κάποια στιγμή οι αγορές θα τα δουν. Οι αγορές το πολιτικό ρίσκο το μετρούν οικονομικά».

Διαβάστε επίσης:

Θετικά σχόλια στον σερβικό Τύπο για τη στάση του Αλ. Τσίπρα στο ζήτημα του Κοσόβου

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Περίπου 3 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι απόδημοι για τη διαρροή των emails

Απίστευτος Πλεύρης: Παρομοίασε τον Φρέντι Μπελέρη με τον Τσε Γκεβάρα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter