Τρόμος στη Βαρκελώνη από τους Άγγλους χούλιγκαν (Photo)

Τρόμος στη Βαρκελώνη από τους Άγγλους χούλιγκαν (Photo)

Μπορεί στην Αγγλία τα γήπεδα να είναι… εκκλησίες, μπορεί τα επεισόδια των χούλιγκαν να γίνονται στους γύρω δρόμους, όμως η εξαγωγή χούλιγκαν παραμένει για τους Βρετανούς η μεγαλύτερη πληγή όλων στο ποδόσφαιρο…

Περίπου 500 χούλιγκαν της Λίβερπουλ δημιούργησαν επεισόδια στην Πλάσα Ρεάλ της Βαρκελώνης, λίγο πριν τον αποψινό δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (1/5, 22.00, CS1HD). Οι χούλιγκαν επιτέθηκαν σε πολίτες και υπαλλήλους ξενοδοχείων, ενώ τραυμάτισαν ένα άτομο καθώς του έσπασαν τη μύτη, ενώ κάποια άλλα άτομα οι ταραξίες τα έριξαν σε συντριβάνι! Η ισπανική αστυνομία προχώρησε ήδη σε έξι συλλήψεις. Να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ έχει πάρει 4.800 εισιτήρια και η αστυνομία της Βαρκελώνης έχει σημάνει συναγερμό για την τήρηση της τάξης.

Τα επεισόδια έκαναν το γύρο του κόσμου και ήδη η διοικηση της Λίβερπουλ από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «δίνει» τους ταραχοποιούς οπαδούς. «Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Λίβερπουλ εργάζεται μαζί με την αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ και τις αρχές στην Ισπανία, στις έρευνες που κάνουν για να αναγνωρίσουν εκείνους που εμπλέκονταν στα περιστατικά βίας.Δεν αποδεχόμαστε και δεν δείχνουμε την παραμικρή ανοχή απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές. Δεν θα προχωρήσουμε σε κάποια άλλη τοποθέτηση από τη στιγμή που υπάρχει έρευνα υπό εξέλιξη”, ανέφερε η ανακοίνωση των “κόκκινων”.

Παράλληλα ο διευθύνων σύμβουλος της Λίβερπουλ, Πίτερ Μουρ σχολίασε στο τουίτερ: «Όλοι μας περήφανα τραγουδάμε ότι έχουμε κατακτήσει όλη την Εύρωπη, αλλά ας συμπεριφερθούμε σ’ αυτήν την όμορφη πόλη με τον σεβασμό που της αξίζει και ενεργώντας όπως αρμόζει στην ομάδα μας. Να περάσετε καλά αλλά επισκεφθείτε την Βαρκελώνη με χάρη και χαμηλό προφίλ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter