Τρόποι για να γυμναστούν όσοι δεν είναι… αθλητικοί τύποι!

Τρόποι για να γυμναστούν όσοι δεν είναι… αθλητικοί τύποι!

Εάν δεν είσαι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος και θέλεις να δραστηριοποιηθείς λίγο, από το να κάθεσαι με τις ώρες στον καναπέ και να βλέπεις τηλεόραση, ορίστε μερικές ιδέες για διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις και ταυτόχρονα να ασκηθείς!

Βάλε μουσική

Βάλε στο CD ή στο mp3 τους αγαπημένους σου τραγουδιστές και χόρεψε με τα τραγούδια τους για όση περισσότερη ώρα μπορείς! Πλέον μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο μουσική, αλλά και ολόκληρα προγράμματα zumba, γυμναστικής και aerobic και να προσπαθείς να τα κάνεις ενώ τα βλέπεις. Ακόμα και αν δεν καταφέρνεις να κάνεις ότι βλέπεις δεν πειράζει. Και μόνο το να προσπαθήσεις να κάνεις αυτά που δείχνουν, δεν θα το πιστεύεις πόσο θα ιδρώσεις!

Βγάλε βόλτα το σκύλο

Εάν έχεις κατοικίδιο ζωάκι στο σπίτι, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου μαζί του: φρόντισέ το, παίξε μαζί του, ή ακόμα καλύτερα, αν γίνεται, πήγαινέ το μια βόλτα!

Πλύνε το αμάξι

Πλύνε το αυτοκίνητό σου! Πρόκειται για ολοκληρωμένη άσκηση είδικα το καλοκαίρι που κάνει ζέστη. Απλά πρόσεξε τα… νεύρα σου.

Κάνε ποδήλατο

Εάν έχεις ποδήλατο, εκμεταλλεύσου το! Είναι η ιδανική περίοδος του χρόνου για να ξεκινήσεις να μετακινείσαι με αυτό, να πηγαίνεις στην δουλειά, να κάνεις τα ψώνια σου, να πηγαίνεις για καφέ. Ανέβα πάνω και κάνε μια βόλτα στη γειτονιά!

Bόλτα με την οικογένεια

Ξεσήκωσε την οικογένειά σου να βγείτε όλοι μαζί να περπατήσετε! Αν το καταφέρεις χρησιμοποίησε τις σκάλες.

Στη δουλειά με τα ΜΜΜ

Θυμήσου τι έκανες πριν αγοράσεις αυτοκίνητο. Ξεκίνα να πηγαίνεις παντού με τα πόδια και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.Ακόμα και στη δουλειά σου.

Περπάτα όταν μιλάς στο τηλέφωνο

Την ώρα που μιλάς στο τηλέφωνο, σήκω όρθιος-α και περπάτα ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Πήγαινε Super Market

Φρόντισε κάθε μέρα να έχεις λόγο να βγεις από το σπίτι. Ψώνια του σούπερ μάρκετ, πληρωμή κάποιου λογαριασμού, μικροδουλειές σε κοντινές αποστάσεις (π.χ. φούρνο, περίπτερο). Όταν πηγαίνεις κάπου, φρόντισε να παίρνεις την πιο μακρινή διαδρομή.

Παίξε με τα παιδιά ή τα ανίψια σου

Εάν έχεις παιδιά ή ανίψια, ξέθαψε παιχνίδια που παίζαμε όταν ήμασταν μικροί στην γειτονιά και παίξε τα μαζί τους. Σκοινάκι, μήλα, βόλεϊ, ρακέτες, μπάσκετ, λαστιχάκι, κουτσό, μπουγέλο, κρυφτό! Και θα διασκεδάσετε και θα κινηθείτε όλοι!

Πηγή: runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter