Τροχαίο Νίκαια: Στον εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού – «Τον συγχωρώ», λέει ο πατέρας της 7χρονης (Video)

Τροχαίο Νίκαια: Στον εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού – «Τον συγχωρώ», λέει ο πατέρας της 7χρονης (Video)

Το κατώφλι των δικαστηρίων του Πειραιά πέρασε το πρωί της Παρασκευής ο οδηγός του βαρέως οχήματος που παρέσυρε την 7χρονη Παναγιώτα στην περιοχή της Νίκαιας, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ειδικότερα, ο οδηγός οδηγήθηκε, από το αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού όπου κρατείτο, ενώπιον του Εισαγγελέα και πέρασε αμίλητος την είσοδο των δικαστηρίων.

«Συγχωρώ τον οδηγό», λέει ο πατέρας

«Συγχωρώ τον οδηγό, ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο που ο Θεός το πήρε μαζί του», είπε στον Alpha ο πατέρας της 7χρονης Παναγιώτας.

Παρά το γεγονός πως σε δήλωσή του είχε πει ότι θα δωρίσει τα όργανα του παιδιού, οι γιατροί τον διαβεβαίωσαν πως δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο καθώς η δωρεά μπορεί να γίνει μόνο όταν ο ασθενής είναι διασωληνωμένος.

«Μεταμορφώθηκε σε άγγελο» είπε μεταξύ άλλων.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Νίκαια από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, στη συμβολή της λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη με την οδό Κουταΐση, όπου ένα 7χρονο «αγγελούδι», η Παναγιώτα, έσβησε στην άσφαλτο.

Δείτε επίσης: Βίντεο – ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Νίκαια με θύμα 7χρονο κοριτσάκι (Video)

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 2 το μεσημέρι σε ένα πολυσύχναστο δρόμο στην περιοχή της Νεάπολης και η Τροχαία Κορυδαλλού έχει αναλάβει να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο.

Δείτε επίσης: Τραγικό τροχαίο με θύμα 6χρονη στη Νίκαια – «Καλό ταξίδι άγγελε μας» (Photos)

Βίντεο του Star, από παρακείμενο κατάστημα δείχνει τη στιγμή κατά την οποία η θεία κρατώντας τη 12χρονη κόρη της αλλά και την άτυχη 7χρονη ανιψιά της αποβιβάζονται από πούλμαν, επιστρέφοντας από μπάνιο στη θάλασσα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter