Τροχαίο – σοκ και στο Ηράκλειο: Άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητο – Η ένδειξη στο κοντέρ για… 150 χλμ/ώρα (Video)

Τροχαίο – σοκ και στο Ηράκλειο: Άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητο – Η ένδειξη στο κοντέρ για… 150 χλμ/ώρα (Video)

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης το μεσημέρι της Δευτέρας με έναν νεκρό και δύο τραυματίες. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, το μοιραίο αυτοκίνητο είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα ενώ φωτογραφίες δείχνουν πως το κοντέρ έχει «παγώσει» στα 150 χλμ/ώρα, χωρίς να είναι βέβαιο πως άγγιξε αυτή την ταχύτητα, αλλά μένει να φανεί από την προανάκριση που διενεργεί η τροχαία.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, άνδρας καθώς και δύο ακόμα επιβάτες εγκλωβίστηκαν σε αυτοκίνητο μετά από σοβαρή πρόσκρουση ενώ κινούνταν επί του ΒΟΑΚ, στο ύψος του αεροδρομίου.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ αλλά και της Τροχαίας. Η πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου τον άτυχο άνδρα ωστόσο χωρίς κανένα αποτέλεσμα αφού ήταν ήδη νεκρός.

Δύο ακόμα τραυματίες μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου το οποίο εφημερεύει. Σύμφωνα με νεότερα δεδομένα και ασφαλείς πηγές του cretapost, ο οδηγός, που έχασε τόσο τραγικά και άδικα τη ζωή του, είναι αλλοδαπός ηλικίας περίπου 30 ετών ενώ οι επιβάτες είναι δύο Έλληνες ηλικίας περίπου 22-24 ο ένας και 26-27 ο έτερος ενώ και οι δύο υποβάλλονται σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις.

Νωρίτερα πέρασαν και από τον αξονικό τομογράφο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, σημειώνεται ότι διατηρούν επαφή με το περιβάλλον ωστόσο οι ιατροί δεν είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζουν με ασφαλή στοιχεία τι έκτασης βλάβη τους προκάλεσε το ατύχημα.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχου του οχήματος και προσέκρουσε επάνω στη διαχωριστική μπάρα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Τα αίτια που προκάλεσαν το μοιραίο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Ηρακλείου.

Υπερβολική ταχύτητα

Μάλιστα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννης Λιονάκης, το κοντέρ του αυτοκινήτου σταμάτησε στα 150 χλμ/ώρα όταν προσέκρουσε στην κολόνα.

 

Πηγή: Cretapost.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter