Τροχαίο στη Βουλή: Ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ καταδικάζει τη συμπεριφορά του τροχονόμου που τραμπούκισε τον διανομέα

Τροχαίο στη Βουλή: Ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ καταδικάζει τη συμπεριφορά του τροχονόμου που τραμπούκισε τον διανομέα

Μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις, εκτός των άλλων, και για τη συμπεριφορά του τροχονόμου στο πολύ σοβαρό τροχαίο έξω από τη Βουλή, που προκλήθηκε από αστυνομικό της φρουράς της Ντ. Μπακογιάννη, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, την χαρακτηρίζει «καταδικαστέα».

Μιλώντας στον «Θέμα FM», καταδίκασε τη στάση του τροχονόμου απέναντι στον διανομέα, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις: «Έχει ληφθεί κατάθεση από τον διανομέα που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου στη Βουλή».

«Σίγουρα δεν αποτυπώνει καλή εικόνα για τη συμπεριφορά του συναδέλφου μου. Όμως υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σειρά υποθέσεων οι οποίες ελέγχονται, υπάρχουν ιδιαίτερα ισχυροί εσωτερικοί μηχανισμοί ελέγχου στην αστυνομία και είναι αυστηροί απέναντι σε συμπεριφορές συναδέλφων που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες», είπε και συνέχισε: «Σίγουρα θα κινητοποιηθεί η διαδικασία και για αυτό το συμβάν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης σε τέτοιου είδους θέματα».

Όσον αφορά το ζήτημα της καταγραφής του περιστατικού από κάμερες ασφαλείας, ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ είπε πως υπάρχει βιντεοληπτικό υλικο λόγω του σημείου, και ότι έγινε αιμοληψία στον αστυνομικό που οδηγούσε και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter