Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν το πορτοφόλι της αιμόφυρτης 21χρονης – Καταγγελία σοκ από τον δικηγόρο της οικογένειας

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν το πορτοφόλι της αιμόφυρτης 21χρονης – Καταγγελία σοκ από τον δικηγόρο της οικογένειας

Θλίψη προκαλεί το γεγονός πως κάποιος επιτήδειος έσπευσε να κλέψει το πορτοφόλι της 21 ετών φοιτήτριας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να υπογραμμιστεί πως αυτή δεν είναι μία σπάνια πρακτική καθώς συχνά-πυκνά «αετονύχηδες» εκμεταλλευόμενοι τον πανικό των εμπλεκόμενων στο τροχαίο αλλά και πιθανό τραυματισμό, σπεύδουν να αφαιρέσουν πορτοφόλια, κινητά ή αντικείμενα αξίας από αυτοκίνητα ή δίκυκλα…

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια (Video)

Ωστόσο, εν τοιαύτη περιπτώσει, όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας της 21 ετών φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της, μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, μετά την παράσυρση δεν βρέθηκε ποτέ το πορτοφόλι της κοπέλας με 1.500 ευρώ.

Ο συνήγορος της οικογένειας, Νίκος Ρουσόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχει καταγράφει το συγκεκριμένο περιστατικό στην δικογραφία και έχει διαβιβαστεί στην ανακρίτρια. Η υπόθεση αυτή θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθούν διώξεις και να αρχίσει προκαταρκτική έρευνα».

Ακόμα, αναφέρθηκε στην αλλαγή του κατηγορητηρίου και συνέχισε: «Προσήλθαμε στο δικαστήριο με την οικογένεια προκειμένου να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας και να λάβουμε τη δικογραφία. Η οικογένεια επομένως καθίσταται διάδικος».

«Ο κατηγορούμενος είναι το πρόσωπο σε μια ποινική δίκη και έχει το δικαίωμα να υποστηρίξει ό,τι θέλει. Επέλεξε να διαψεύσει τους μάρτυρες και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, αντί να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη. Αυτό για το οποίο ζήτησε συγγνώμη είναι τελείως προσχηματικό», είπε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter