Τροχαίο στην Κηφισίας: Διασωληνωμένο το 3χρονο παιδί που παρασύρθηκε από μηχανή – Η στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου (Video)

Τροχαίο στην Κηφισίας: Διασωληνωμένο το 3χρονο παιδί που παρασύρθηκε από μηχανή – Η στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου (Video)

Σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένο, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων το 3χρονο παιδί, το οποίο παρασύρθηκε σήμερα το πρωί στη Λ. Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου από μοτοσυκλετιστή. Την ίδια στιγμή, στον Ευαγγελισμό, νοσηλεύεται και η 70χρονη που ήταν μαζί με το παιδί.

Σημειώνεται ότι στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο δεν υπάρχει ούτε διάβαση πεζών, ούτε φανάρι. Θεωρώντας ότι είναι ασφαλές να περάσει τον δρόμο, ξεκίνησαν να διασχίζουν τη λεωφόρο Κηφισίας, εκείνη τη στιγμή όμως περνούσε μια μηχανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας αφού έμαθε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού ζήτησε τη σύλληψη του οδηγού με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Βίντεο-σοκ από τη στιγμή του τροχαίου στην Κηφισίας

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται η γυναίκα με το κορίτσι να προσπαθούν να περάσουν στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου Κηφισίας από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση και σηματοδότης. Δευτερόλεπτα αργότερα, το κόκκινο μηχανάκι με αναβάτη έναν 35χρονο διανομέα περνά από το σημείο, στο ρεύμα προς Κηφισιά, χτυπά και ρίχνει στο έδαφος την ηλικιωμένη γυναίκα με το 3χρονο κοριτσάκι.

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος, στο σημείο για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξαγόταν μόνο από τη δεξιά λωρίδα. Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή της σοκαριστικής παράσυρσης:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter