Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο πριν τη θανατηφόρα σύγκρουση (Video)

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο πριν τη θανατηφόρα σύγκρουση (Video)
Στιγμιότυπο από βίντεο ντοκουμέντο του Alpha

Ένα βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής σε έναν 18χρονο ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης «καρφώθηκε» με αυτοκίνητο σε δέντρο επί της οδού Παπανικολή στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το άτυχο παιδί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως έκαναν «κόντρα» με άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε φίλος του, γεγονός που φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο έφερε στο φως ο Alpha και η εκπομπή «Tlive».

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη ενός 19χρονου, φίλο του θύματος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της επικίνδυνης οδήγησης καθώς όπως όλα δείχνουν οι δυο τους φέρεται να έκαναν κόντρες όταν ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στις 04:40 στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι.

Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 18χρονου, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Γεννηματάς, χωρίς τις αισθήσεις του.

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Πληροφορίες πως ο 18χρονος δεν είχε δίπλωμα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter