Trumpileaks: Σελίδα για καταγγελίες για τη ζωή του Τραμπ από τον Μάικλ Μουρ

Trumpileaks: Σελίδα για καταγγελίες για τη ζωή του Τραμπ από τον Μάικλ Μουρ

Τη δημιουργία νέας ιστοσελίδας με τίτλο ”Trumpileaks” στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να αναρτούν τις πληροφορίες που έχουν για τη ζωή και τη δράση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ο Αμερικανός κινηματογραφιστής και σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ.

«Είναι απαραίτητο για την προστασία της Αμερικής από την τυραννία» πιστεύει ο Μουρ.

Σε ανοικτή επιστολή που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post ο Μουρ μεταξύ άλλων αναφέρει: «Φίλοι, θέλω από εσάς να με βοηθήσετε. Μπορεί να είναι επικίνδυνο, μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα αλλά πρέπει να δράσουμε».

Τονίζει τα προβλήματα που δημιουργεί ο πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ στην αμερικανική κοινωνία, ότι δεν δείχνει κανένα σεβασμό στους θεσμούς και ιδιαίτερα στη δικαιοσύνη και καταλήγει αναφέροντας: «Θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στον Λευκό Οίκο, πρέπει να τον σταματήσουμε. Η κριτική δεν δαγκώνει».

Αναλύοντας τη στρατηγική του αναφέρει ότι «θα μπορούσαμε να κάνουμε διαδηλώσεις ή να σύρουμε τον πρόεδρος στα δικαστήρια αλλά λίγοι γενναίοι πληροφοριοδότες μπορούν να πετύχουν πολύ σημαντικότερο αποτέλεσμα»

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι αυτή την περίοδο εργάζεται για ένα νέο ντοκιμαντέρ ο τίτλος του οποίου θα είναι «Fahrenheit 9/11» (σ.σ. ημερομηνία εκλογής του Τραμπ) που θα αναφέρεται στις πρόσφατες εκλογές στις ΗΠΑ. Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ παραπέμπει σε παλαιότερο δικό του που είχε τίτλο «Fahrenheit 11/9», ημερομηνία του τρομοκρατικού χτυπήματος στους Δίδυμους Πύργους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter