Αλεξιάδης για διώξεις Βαξεβάνη – Παπαδάκου: Αντί να είναι υποψήφιοι για βράβευση είναι κατηγορούμενοι (Video)

Αλεξιάδης για διώξεις Βαξεβάνη – Παπαδάκου: Αντί να είναι υποψήφιοι για βράβευση είναι κατηγορούμενοι (Video)

Σαφή θέση στο πλευρό του Κώστα Βαξεβάνη και της Γιάννας Παπαδάκου που διώκονται στα σύγχρονα στρατοδικεία που στήνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, παίρνει ο Τρύφων Αλεξιάδης από τη Βουλή.

Δείτε επίσης: Στρατοδικεία Μητσοτάκη: Εστησαν κατηγορητήριο στον Κ. Βαξεβάνη για τη Novartis

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε πως Βαξεβάνης και Παπαδάκου έκαναν πολύ σημαντικές αποκαλύψεις σε μία σειρά από υποθέσεις όπως η λίστα Λαγκάρντ, η Μπόργιανς και η Novartis, που «κάποιοι ξεχνούσαν σε συρτάρια», «αλλά μολαταύτα Αντί να είναι υποψήφιοι για βράβευση είναι κατηγορούμενοι», όπως σημείωσε.

Δείτε επίσης: Ο Μητσοτάκης στήνει τα δικά του ξερονήσια

Τέλος, υπογράμμισε ότι: «Δεν είναι μόνοι τους σε αυτόν τον αγώνα. Είναι όλη η ελληνική κοινωνία, είναι η προοδευτικοί πολίτες μαζί τους».

Αναλυτικά η δήλωσή του στη Βουλή:

«Προσέξτε την τρομερή πολιτική αντίφαση: Στην Ελλάδα είχαμε πληροφορίες για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ, για τη λίστα Μπόργιανς, για τη Novartis. Σε επίσημο επίπεδο οι δύο τελευταίες περιπτώσεις. Και ποια είναι πραγματικότητα που βλέπει ο ξένος τύπος στην Ελλάδα; Η Γιάννα Παπαδάκου και ο Κώστας Βαξεβάνης που ήταν από τα εμβληματικά πρόσωπα στην αποκάλυψη αυτών των πληροφοριών όταν κάποιοι ξεχνούσαν τις λίστες σε… συρτάρια ή σφύριζαν αδιάφορα. Αντί να είναι υποψήφιοι για βράβευση είναι κατηγορούμενοι. Και σκεφτείτε τι μήνυμα στέλνουμε σαν χώρα. Αυτοί που πρωτεργάτησαν σε αυτή τη διαδικασία είναι σήμερα κατηγορούμενοι. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Γιάννα Παπαδάκου και ο Κώστας Βαξεβάνης δεν είναι μόνοι τους σε αυτόν τον αγώνα. Είναι όλη η ελληνική κοινωνία, είναι η προοδευτικοί πολίτες μαζί τους».

Δείτε επίσης: Μάριος Αραβαντινός για δίωξη Κώστα Βαξεβάνη: Εκδίκηση ενός παρακράτους που φέρει τη σφραγίδα Μητσοτάκη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter