Τσακαλώτος για ΝΔ: Η ανάπτυξη για «όλους» είναι τελικά για πολύ λίγους

Τσακαλώτος για ΝΔ: Η ανάπτυξη για «όλους» είναι τελικά για πολύ λίγους

Ένα μικρό απολογισμό των πρώτων 2 1/2 μηνών της διακυβέρνησης Μητσοτάκη κάνει με ανάρτησή του στο Facebook ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

«Ανάπτυξη για “όλους” απλώς αυτοί οι “όλοι” είναι τελικά πολύ λίγοι», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Τι έγραψε στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος:

«Μας λέγανε ότι φέραμε 4ο μνημόνιο και ότι καταστρέψαμε την οικονομία, τώρα «υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για θετικά μέτρα και οι στόχοι θα πιαστούν».

Μας λέγανε ότι θα διαπραγματευτούν μείωση των πλεονασμάτων, τώρα το παραπέμπουν στο μακρινό μέλλον και αρνούνται ακόμα και να συζητήσουν το escrow account Μας λέγανε για την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών και κατέβαιναν σε συλλαλητήρια για την Μακεδονία, τώρα «θα την τιμήσουν την συμφωνία».

Κάνανε τυμβωρυχία στο Μάτι τώρα παραδέχονται πως «τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι άμεση συνέπεια της κλιματικής αλλαγής» και πως ήταν «αδύνατο να περιοριστεί» Μας λέγανε για την ανάγκη να προστατευθεί το περιβάλλον και τώρα οι εξορύξεις χρυσού γίνονται κορωνίδα των επενδύσεων.

Μας λέγανε μπουλντόζες στο Ελληνικό την πρώτη εβδομάδα και προσέλκυση ξένων επενδύσεων και τώρα που αποχώρησαν οι επενδυτές μας λένε «ελληνικό το Ελληνικό».

Η συμφωνία αλήθειας του κ. Μητσοτάκη μάλλον περιελάμβανε μόνο την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και των εργασιακών δικαιωμάτων και την αποδυνάμωση κάθε ελεγκτικού μηχανισμού. Ανάπτυξη για «όλους» απλώς αυτοί οι «όλοι» είναι τελικά πολύ λίγοι.»

https://www.facebook.com/1539279389656450/photos/a.1539867606264295/2399529136964800/?type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter