Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Τσακαλώτος: Η αξιολόγηση «θα κλείσει πιο γρήγορα από ότι νομίζετε»

«Η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε» επισήμανε ο υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος, τοποθετούμενος στην Βουλή από το βήμα του Συνεδρίου του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου.

«Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε στις εφημερίδες ειδικά στους τίτλους» επισήμανε χαρακτηριστικά. Για την συνέχει δήλωσε πως «το ΔΝΤ δεν μπαίνει στο πρόγραμμα χωρίς εγγυήσεις για το χρέος» και εφόσον ολοκληρωθεί «αυτό θα είναι ένα πολύ μεγάλο σήμα για τις αγορές και το σήμα για το QE από τον Μάριο Ντράγκι».

Πρωτοβουλία για σύνδεση των φορολογικών δηλώσεων με τις καταθέσεις  

Παράλληλα μίλησε για την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνοντας «συνέντευξη τύπου για μια πρωτοβουλία που θα πάρει η κυβέρνηση και θα εντυπωσιάσει πολλούς» τονίζοντας πως «θα συνδέσουμε καταθέσεις με φορολογικές δηλώσεις» και «αυτό θα φέρει πάρα πολλά έσοδα»​

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.