«Τσάμπα μάγκας» ο Μητσοτάκης με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

«Τσάμπα μάγκας» ο Μητσοτάκης με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Φυγή προς τα εμπρός επιχείρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ήττα του χθες στο Κοινοβούλιο όπου εισέπραξε τα πυρά όλης της Αντιπολίτευσης για τους εγκληματικούς του χειρισμούς στην πανδημία.

Σήμερα, δίνοντας τροφή στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ διαφήμισε την απόφασή του να προσφέρει δωρεάν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού σε όλους τους Έλληνες.

Προσδιόρισε μάλιστα (οι αποφάσεις είναι της ΕΕ που διαπραγματεύεται με τις εταιρείες για την αγορά και την αναλογική διάθεση του εμβολίου στις χώρες-μέλη) πως θα ξεκινήσει η διάθεσή του στις αρχές του 2021. Μίλησε μάλιστα για 25 εκατομμύρια δόσεις. 

«Επιμένω στην ελεύθερη πρόσβαση όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων στο εμβόλιο, γιατί αυτή η κυβέρνηση από την αρχή αντιμετώπισε το εμβόλιο ως δημόσιο αγαθό. Γι’ αυτό και θα το διαθέτει δωρεάν σε όλους χωρίς καμία εξαίρεση. Είναι υποχρέωσή μας, αλλά ταυτόχρονα, με αυτό τον τρόπο, δηλώνεται και η προσήλωσή μας στην προστασία της δημόσιας υγείας» είπε ο πρωθυπουργός αυτοδιαφημιζόμενος για κάτι παντελώς λογικό, αναμενόμενο και χωρίς… κόστος! 

Κάτι βέβαια που θα έχει πολλαπλάσιο όφελος για τις επιχειρήσεις και την οικονομία, χωρίς ουσιαστικό κόστος. 

Βέβαια, αν ήθελε να είναι συνεπής με τους Έλληνες θα έπρεπε τόσους μήνες να ενισχύσει τα νοσοκομεία, τις δομές υγείας, να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτές, να φροντίσει για περισσότερα τεστ, να μην ανοίξει τον τουρισμό παρά μόνον με τεστ για όλους και τόσα άλλα…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες μιλώντας για «δημόσιο αγαθό».

Όπως θα μπορούσε να είναι το νερό, το φως, οι επικοινωνίες, η Υγεία, η Παιδεία.

Όπως θα μπορούσε να ήταν και η πρώτη κατοικία…

Και όπως το λέμε πιο απλά:

Τσάμπα μάγκας! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter